|
Zaman: 21 Mar 2010, 16:58
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
(PSX) GameShark v4.11A (NTSC-U)
| Yazar |
Mesaj |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4249 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
 (PSX) GameShark v4.11A (NTSC-U)
GameShark v4.11A (NTSC-U)
Dosya Bilgileri
Dosya Adı: GameShark v4.11A (NTSC-U) Boyut: 43 MB Açıldıgında: 133 MB Dosyalar: GameShark.sub; GameShark.img; GameShark.ccd;GameShark.cue
İndirme Yolu --> 
Åžifre--> www.trfighters.com
Tavsiyeler
GameShark.img bir iso dosyasıdır ve sakın aldanıp ePSXe de acmayın. Acarsanız sorun olmaz tabi en azından ne oldugunu görürsunuz ama Hile yapamazsınız ekran donuyor. Bizzat denedim!!!! Sadece verdigim dosyaların icinden GameShark.img i Alcohol 120% kullanarak CD ye yazın. Bu GameShark programı sadece NTSC-U oyunlar icindir. NTSC-J ler icin denemeyin. Menuleri japonca oldugu icin koymak istemedim!
Nasıl Kullanılır
CD ye yazdıktan sonra, CD-ROM a yerleştiriyoruz
ePSXe i çalıştırın ve "File -> Run CD-ROM" menüsünün ardından şu ekranla karşılaşacaksınız
Kendiniz için uygun seçenekleri seçtikten sonra en son bu ekran gelecek
Burada "Starting With Codes" tıklayınca aşağıdaki ekrandaki gibi "Oyunu Yerleştirin" yazısı gelecek
Şimdi ESC ye basalım resimdeki gibi ve resimde ne yapılyorsa onu yapalım. "Change iso" seçeneği bazen hayat kurtarır
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 23 Oca 2008, 16:07 |
|
 |
|
brain
Siyah KuÅŸak
|
paylaşım için tşk
|
| 23 Oca 2008, 16:47 |
|
 |
|
bulkan
Samuray
|
Teşekkür ederim..
Yine süper bir paylaşım, güzel ayrıntılı döküman. 
_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
|
| 23 Oca 2008, 16:49 |
|
 |
|
arifkarakurt
YeÅŸil KuÅŸak
|
paylaşımcı arkadaslar bir forum sitesi buldum bu sitede psx için cheat programları var bi cd lik reklam olur mu olmazmı bir cevap aldıktan sonra .bu siteyi paylaşmak isterim.psx oyunları için cok güzel şifre hile yapma programı.10 yakın program var .cdyi ister psx emuda ister psx de calsıtırailirsiniz.cevap bekliyorum
|
| 30 Oca 2008, 22:03 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
adı nedir programın. PSX emulation cheater olmasın!!!! Sitenin linkini hicbir halukarda koyma!!!
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 30 Oca 2008, 23:09 |
|
 |
|
lycan87
YeÅŸil KuÅŸak
|
arkadaşım güzel paylaşım ellerine sağlık ama ben bunu cd ye yazamadım image save yapıyo masaüstüne ama cd ye yazmıyo bende iso şeklinde kullandım öyle çalıştı
---- 12 dakika sonra eklendi ----
birşey daha soracaktım ben yeni bulduğum code ları nasıl ekleyeceğim onu bulamadım veya yapamadım yardımcı olurmusun
|
| 09 Nis 2008, 23:04 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
add kode secenegi bulamadım  ama psx emu cheater da var. SAnırım Tekken 3 NTSC-U + Hile konusunda verdim. İmzamda var. Kullanabilirsin ordan ---- 2 dakika sonra eklendi ---- imzamda bulunan "PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır" adlı konudan da dosyanın nasıl yazılacagına bakabilirsin 
|
| 09 Nis 2008, 23:30 |
|
 |
|
sooi
YeÅŸil KuÅŸak
|
 Re: (PSX) GameShark v4.11A (NTSC-U)
Teşekkür ederim güzelmiş ellerine sağlık. Benim pcde cdye yazma özelliği yok nasıl yapabilirim cdye yazmadan 
|
| 12 Tem 2008, 22:54 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
CD yazıcın ve programın yoksa CD ye yazma secenegin zaten baştan yok demektir  zorlamaya gerek yok
|
| 13 Tem 2008, 18:05 |
|
 |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
Çok güzel döküman olmuş teşekürler.

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 13 Tem 2008, 18:19 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|