EBOOT.PBP Dosyalarını Ps1 Veya Emu'da Çalıştırma Kılavuzu !!
Author
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
EBOOT.PBP Dosyalarını Ps1 Veya Emu'da Çalıştırma Kılavuzu !!
Eboot.Pbp Dosyası Nedir ? Eboot.Pbp Dosyaları PSX[PS1] Oyunlarının PSP'De Çalıştırılabilir Şekilde Convert Edilmiş Yani Dönüştürülmüş Halidir... Örnek Vermek Gerekirse PSx Bölümündeki pinoypsp Pass Lı Tüm Linkler Bunun Gibi Çevrilmiş Dosyalardır... Bunları Ps1 De Veya Pc De Emuda Oynamak İçin ISO ya Dönüştürmek Gerekmektedir ... Buradada Bunu Anlatıyoruz :)
Daha Sonra Aşağıdaki Resimdekileri Yapıyoruz...
Extact ISO yu Tıklıyoruz Ve Gelen Ekranda İsmi Yazarak Tmm Diyoruz... İsmi Yazıp Tamam Dedikten Sonra Az Bir Süre Bekliyoruz Ve İşlem Tamamdır ! EBOOT.PBP Dosyamız ISO olmuş Bulunmaktadır ... Artık Ona İstediğiniz İşkenceyi Yapabilirsiniz
Hadi Kolay Gelsin ArkadaÅŸlar ! ...
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Böyle daha güzel oldu Hate, şahsen ben Eboot.pbp dosyası nedir, bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. PSP ile bir alakası olduğunu biliyordum ama. Şimdi bunları PSP'ye atsak hemen çalışıyorlar ha?
04 Sep 2008, 15:55
Hate
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Re: EBOOT.PBP Dosyalarını Ps1 Veya Emu'da Çalıştırma Kılavuzu !!
Versiyonun Destekliyorsa Neden Olmasın
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum