Şimdi baktım indirdiğim dosyanın uzantısına,zaten isoymuş Neden çalışmadı acaba. Başka bir yazdırıcı program kullanırsam PS2'de çalışır belki...(örn: Nero) Ama yinede pek sanmıyorum çalışacağına.PS2 CD oyunlarını yazdırmak için özel bir yöntem var herhalde...
Yav farklı yöntem yok.Onlarca cd oyunu var elimde bu yöntemle çekip ps2 konsolumda oynadım ve hala oynuyorum.Ör:Street fighter ex3,ex2 .Psx oyunlarını da bu yöntemle oynadım ben.Siz uygulayın pişman olmayacaksınız .Özel yöntem felan yok,nereden çıkartıyorsunuz bu hurafeleri
20 Feb 2010, 23:00
dark_water
Beyaz KuÅŸak
Re: PS2 Oyunlarını Dvd'ye Yazdırma Dökümanı
thedarktower açıklaman falan süper ben zaten aktarmasını biliyodumda gerçi neyse benim bi sorum olacak hani iso dosyaları ps2 de çalışıyorya bendede çip falan takılı zaten eğer mesela resident evil 5 ps2 için değil ama resident evil 5 iso indirip dvd ye atarsam ps2 de çalışır mı
_________________ DoNtToUcHOnLyWaTcH
20 Feb 2010, 23:01
bynoname
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 16 Feb 2010, 01:45 Posts: 225 Location: Paradise Of Lost Birds
dark_water wrote:
thedarktower açıklaman falan süper ben zaten aktarmasını biliyodumda gerçi neyse benim bi sorum olacak hani iso dosyaları ps2 de çalışıyorya bendede çip falan takılı zaten eğer mesela resident evil 5 ps2 için değil ama resident evil 5 iso indirip dvd ye atarsam ps2 de çalışır mı
Ps2 oyunu olmadigi icin caliÅŸmaz..
20 Feb 2010, 23:13
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
thedarktower wrote:
_BJK_ wrote:
Şimdi baktım indirdiğim dosyanın uzantısına,zaten isoymuş Neden çalışmadı acaba. Başka bir yazdırıcı program kullanırsam PS2'de çalışır belki...(örn: Nero) Ama yinede pek sanmıyorum çalışacağına.PS2 CD oyunlarını yazdırmak için özel bir yöntem var herhalde...
Yav farklı yöntem yok.Onlarca cd oyunu var elimde bu yöntemle çekip ps2 konsolumda oynadım ve hala oynuyorum.Ör:Street fighter ex3,ex2 .Psx oyunlarını da bu yöntemle oynadım ben.Siz uygulayın pişma olmayacaksınız .Özel yöntem felan yok,nereden çıkartıyorsunuz bu hurafeleri
İnşallah olur o zaman kardeşim Şimdi konudaki Ashampoo Burning Studio ile Daemon Tools programlarını indiriyorum.Denedikten sonra sonucu buraya yazarım
Naptın be güzel kardeşim,ps3 oyunu o .Şaka bir yana çalışmaz tabikide _BJK_ kardeşim cd ye çekerken seçeneklerden 48x seçeneğini 4x'e indir yoksa cd yanar haberin ola.
20 Feb 2010, 23:33
allalla
Uzman
Evet sonucu yazarsanız çok makbule geçecektir sayın BJK..
21 Feb 2010, 00:22
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Malesef olmadı...Hep şu hata çıkıyor: '' The Disc Could Not Be Read "‎ 40 yılda 1 oyun indirip çalıştırayım dedim.Şansıma çalışmadı Boş CD markasından şüphelenmeye başladım artık. (Smartbuy) İşin tuhaf tarafı önceden satın aldığım,kendi yazdırmadığım PS1 oyunları PS2'de çalışıyor.Fakat Smartbuy marka boş CDlere yazdırdığım hiçbir oyun PS2'de çalışmadı. (PS1'de çalışmıştı halbuki)
İlginç ben hep bu yöntemi kullanıyorum ve şuana kadar yazdırıpta çalıştıramadığım oyun yok denecek kadar az.Gerek cd gerekse dvd.Üzüldüm şimdi kardeşim ya
21 Feb 2010, 01:02
allalla
Uzman
Aynı sorun bende de oluyor. Bendeki CD markası ise verbatim. Sorunun CD^den kaynaklandığını sanmıyorum açıkçası..
21 Feb 2010, 01:04
thedarktower
Saiyan
Zaten bu cd sorunu genelde çipten kaynaklanıyor.Bazı çipler çok zor okuyor cd oyunlarını ve ps2 yi çok yoruyor.Tavsiyem cd oyunlardan uzak durun.Nitekim cd oyunu takınca ps2 den tuhaf hatta korkunç sesler çıkıyor
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum