Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: PS2 Oyunlarını Dvd'ye Yazdırma Dökümanı
PS2 CD oyunlarından kayda değer bir tek SFEX3 var benim bildiğim.PS1 oyunlarından bazılarının PS2'de çalışıp bazılarının çalışmaması ise o kadar önemli değil PS1 olduğu için.Kotalı olduğumdan dolayı CD formatında olan o oyunu şöyle bir deneyim dedim ama çalışmadı.Kısmet değilmiş Zaten bundan sonra çalıştırmaya bile çalışmam CD oyunlarını.Herşeyden önce zararlı zaten.Yinede yardımların için çok teşekkürler thedarktower kardeşim
Ben, oyunları Alcohol%120 ile yazıyorum. DVD oyunlarını yazdırırken yazma metodu DVD-DAO. CD oyunlarını yazdırırken DVD-SAO. Küçük bir ayrıntı ama belki bu yüzden PS2 okuyamamıştır. DVD-SAO şeklinde yazmayı denemişsin dir belki ama yine de yazayım.
21 Feb 2010, 19:57
allalla
Uzman
Teşekkurler.. O şekilde yazılmış olabilir ama, dediğin şekilde bir ara yeniden deneyeceğim..
21 Feb 2010, 20:13
MRiCon
YeÅŸil KuÅŸak
son 1 haftadır bunu arıyorum 0.0
04 Mar 2010, 18:04
MRiCon
YeÅŸil KuÅŸak
Coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saolun Acayip sağolun allah tutuğunu yada istediğni altın etsin ps n hiç bozulmasın hep sağlam kalsın aynen bilgin de
04 Mar 2010, 18:18
reddern
Beyaz KuÅŸak
belki daha önce sorulmuştur ama, kendimizin yazdırdığı bu dvdler gözü ve cipi ne kadar yoruyor? ömründen ne kadar çalıyor? cevap için şimdiden teşekkürler.
06 Mar 2010, 17:01
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Senin yazdırdığınla korsan olarak satın alınan DVD arasında çok fark yok orjinal olmadıkça. Anca şu yönden bir fark olabilir.Oda aldığın DVD'nin altı çok çizik olabilir,hızlı yazdırıldığı için oyun esnasında yavaşlamalar olabilir.Bunun gibi şeyler... Ama kendi yazdırdığın DVD tabiki daha güvenli.DVD yazarken şunlara dikkat edersen: - En düşük yazım hızını kullanarak veri yazdırman. (2x ya da 4x hızında) - Kullanacağın DVD markasının iyi olmasına özen göstermen. - Altı mor renkli olan boş DVD tercih etmemen,bunun yerine gümüş DVD kullanman gerek. Daima PS2'nin lensi ve çipi daha dayanıklı olur.Yani uzun ömürlü olur... Yorma etkeni ise oyun oynama sürenle alakalı bir durum.Bu yazdıklarıma dikkat edecek olursan PS2'ne uzun bir süre zarar gelmez,merak etme.Gelse bile PS2 tamiratları artık ucuzladı.Lens ve çipi ucuza yaptırır ya da sıfır olarak yenisini alırsın,sorunlardan kurtulursun...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum