Arkadaslar bu tur sorunlarla sık sık karsılaşıyor.Kendimce yardım edecegim.Arkadaslar sanal sürücünüz varsa parttan cıkan dosyayı mount edin daha sonra ashampoo burning studio ile oyunu dvd ye bıre bir kopyalayın kesinlikle sorun çıkmaz.Oyunu mount et ashampoo yu aç ve dvd ni pc ne tak cek olay budur programı buradan indirebilirsiniz. http://www.softpedia.com/progDownload/Ashampoo-Burning-Studio-Free-Download-98129.html mount etmek kavramı:parttan cıkan dosyayı daemon tools programı ile ilk once mount et.Resmın sağ altindaki kırmızı simsek işaretınden yap.daemon tools indir: BURADAN İNDİR
2-mount edecegin dosyayı sec.bende olan juiced oyununu sectim ben 3-ashampoo burning studioyu ac cd/dvd kopyalama bolumunu sec 4-mount ettıgin yeri sec bende daemon tools f sanal surucusu oldugu ıcın onu sectım.bilgisayarıma tıkladıgınızda zaten gorursunuz mount edılen dosyayı 5-daha sonra ileri de 6-cd tanıma işlemımız basladı 7-tekrar ileri de 8-dvd yak de 9-yazma işlemimiz basarıyla gerceklesıyor.işte bu kadar basit
Last edited by RoLaTiviTy on 16 Mar 2009, 13:17, edited 15 times in total.
28 Nov 2008, 00:47
m€rt
Siyah KuÅŸak
Re: Ps2 Oyunlarını Dvd ye cekme %100 Garanti Format farketmez
emeğine sağlık kardeşim ilk yorumu bn yazıyım çok işime yaramıştı bu yöntem herkese öneriyorum kesin oluyo.Neroyla falan zaman kaybetmeyin oldukça basit...
bu yontemı bulmak icin cok ugrastım.nero alcaohol hikaye.format degıstırme derdi yok dirk bire bir kopyala hata riski % de 0 mukemmel ötesi bisey.Mert dostum yorumun icin sagol
28 Nov 2008, 19:22
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Teşekkürler bilgi için,umarım sorunlarla karşılaşanlara faydası olur
_BJK_ wrote:
Teşekkürler bilgi için,umarım sorunlarla karşılaşanlara faydası olur
sagol dostum ben zamanında bu sorunlarla cok ugrastıgım ıcın bunu yazma geregı duydum.bu yontem cok saglam ve basit umarım herkesın işini görür
28 Nov 2008, 19:35
J1n
Beyaz KuÅŸak
Süper bi çalışma ama aslında resimli anlatsaydın daha iyi olurdu böye pek bişey anlayamadım mount etmek falan pek bişey anlayamadım resimli anlatırsan sevinirim
28 Nov 2008, 21:21
thedarktower
Saiyan
J1n wrote:
Süper bi çalışma ama aslında resimli anlatsaydın daha iyi olurdu böye pek bişey anlayamadım mount etmek falan pek bişey anlayamadım resimli anlatırsan sevinirim
Tamam dostum en kısa zamanda resımlı anlatacagım.mount etmeyıde gosterecegım merak etme
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum