Re: PCSX2 Memory Card a Save dosyası atma (En kolay yöntem)
baskasının bitirdigi bi oyunun save'iyle ne zevk alınır anlamıyorum.save'de zaten adam oyunu bitirmiş geriye ne kalıyo ki.en güzeli oyuna sıfırdan başlayıp ilerlemek
11 Jan 2010, 10:40
thedarktower
Saiyan
chooseyourdestiny wrote:
baskasının bitirdigi bi oyunun save'iyle ne zevk alınır anlamıyorum.save'de zaten adam oyunu bitirmiş geriye ne kalıyo ki.en güzeli oyuna sıfırdan başlayıp ilerlemek
Sadece bu açıdan bakma kardeşim.Mesela ben oyunun yarısındayken hafıza kartım bozuldu.Format atmak zorunda kaldım.Format attıktan sonra o kadar baştan aynı yerleri oynamaktansa save dosyası indirip kaldığım yerden devam ettim
11 Jan 2010, 13:35
zaza24
Ninja
1-tomb_raider bazı oyunlarda ne cd-lerde ne kabında ntsc,pal,us,jp vb yazmıyor nasıl bulacağım bölge kodlarını tv de gözüküyormu yardımcı olan varmı bana bir zahmet
2-tomb_raider
1.si Flash diskten oyun çalışıyor , fakat iso dosyasını bootable olacak şekilde flash diske atan programlar var , onu bul adını bilmiyorum.Ama sonuçta oynanabiliyor
2.si flash diske attığın saveleri memory card a atabiliyorsun ama onun içinde bir program vardı , onunda adını hatırlayamadım şimdi Ama sonuçta oluyor
demissin ama proje yarım kalıyor acemi forumculara yardımcı olurmusunuz benim gibi kaç kişi vardır bu işleri fazla bilmeyen
bjk
PS2 konsolunada oyununun save dosyasını aktarabilirsin.Google'da ''Memory Card PC Save Transferi'' şeklinde arama yaparsan gerekli dökümanları bulabilirsin demişsin siteye ekleyebilirmisin bu proyu
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
PS2 Save Builder programını sitede bulamadım ekleyebilirmisin sms prosunuın türkçeleşmişi varmış link biliyonmu bjk li kardeş cevabını bekliyorum ok
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum