Re: PCSX2 Memory Card a Save dosyası atma (En kolay yöntem)
Teşekkürler.
19 Jul 2009, 14:54
barbarbeku
Kara KuÅŸak
tomb_raider kardeş ben bişey soracam ,konuyla pek fazla alakalı değil ama flash diske ps2 oyununu atsak ps2 de oynayabilirmiyiz,bide bu save dosyalarını flash diske atsak ps2 ye takıp memory carda kaydedebilirmiyiz
07 Aug 2009, 07:40
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
barbarbeku wrote:
tomb_raider kardeş ben bişey soracam ,konuyla pek fazla alakalı değil ama flash diske ps2 oyununu atsak ps2 de oynayabilirmiyiz,bide bu save dosyalarını flash diske atsak ps2 ye takıp memory carda kaydedebilirmiyiz
1.si Flash diskten oyun çalışıyor , fakat iso dosyasını bootable olacak şekilde flash diske atan programlar var , onu bul adını bilmiyorum.Ama sonuçta oynanabiliyor
2.si flash diske attığın saveleri memory card a atabiliyorsun ama onun içinde bir program vardı , onunda adını hatırlayamadım şimdi Ama sonuçta oluyor
tomb_raider wrote:
2.si flash diske attığın saveleri memory card a atabiliyorsun ama onun içinde bir program vardı , onunda adını hatırlayamadım şimdi Ama sonuçta oluyor
tamam sağol buldumda yaptımda
07 Aug 2009, 19:19
kamil1803
Acemi
Yha kardes benim istediğim oyunun save dosyaları yok ne yapcam ben şimdi başka bir site war mı acaba saveleri download yapmak icin
_________________ Undead Knıght ™
28 Aug 2009, 10:31
kamil1803
Acemi
Yha ben dosyalarınıda buldum ama bi hata werio memory card ile ilgili bir hata aynen söle: C://Documents and settings/kamil/desktop/C:\Documents and Settings\Yusuf\Desktop\PCSX2 R1675 + Maetel 4.5\memcards\mcd001.ps2:Not a ps2 memory card image aynen bole ben napmam lzm simdi acil yardim
_________________ Undead Knıght ™
29 Aug 2009, 17:58
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
İlk önce memory card a format at...Bunun için Emulatoru aç -> Run Bİos (No Disc) seç...Bİos a girdiğinde Browse tıkla ; memory card 1 ve 2 yi sırayla seçip formatla...
peki ps2 ye save dosyası aktarma olayı yok mu.sadece emulatore mi yapabiliriz?
24 Sep 2009, 21:14
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
PS2 konsolunada oyununun save dosyasını aktarabilirsin.Google'da ''Memory Card PC Save Transferi'' şeklinde arama yaparsan gerekli dökümanları bulabilirsin.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum