Ps2 de online oynamak artık çook kolay
| Author | Message |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay ya evet bağlamak için pc, ps2 ve televizyon yapışık olmalı yetişmiyo kablo  ama onunda çaresine bakıcam artık bide bir kaç anlamadığım yer var arkadaşla iletişime geçsem iyi olcak..  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 25 Aug 2009, 14:41 | |
 |
| thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay Muthaphukkin wrote: ya evet bağlamak için pc, ps2 ve televizyon yapışık olmalı yetişmiyo kablo  ama onunda çaresine bakıcam artık bide bir kaç anlamadığım yer var arkadaşla iletişime geçsem iyi olcak..  Yalnız tv ile işin yok.Ps2 yi modem aracılığı ile pc ye bağlayıp online oynayacaksın 
|
| 25 Aug 2009, 14:44 | |
 |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay thedarktower wrote: Muthaphukkin wrote: ya evet bağlamak için pc, ps2 ve televizyon yapışık olmalı yetişmiyo kablo  ama onunda çaresine bakıcam artık bide bir kaç anlamadığım yer var arkadaşla iletişime geçsem iyi olcak..  Yalnız tv ile işin yok.Ps2 yi modem aracılığı ile pc ye bağlayıp online oynayacaksın  ne yani ekran pc den mi olcak  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 25 Aug 2009, 14:47 | |
 |
| t_melancholy Siyah Kuşak Joined: 08 Jun 2006, 02:36 Posts: 348 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay pc'ye niye gerek var ki slim'se direk modem'i takıp oynuyacan ki tv'de.
|
| 25 Aug 2009, 14:57 | |
 |
| thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay Valla arkadaşa zamanında sormuştum pc de oynayacan demişti,benimde kafam karıştı  .Neyse bir ara deneriz bunuda 
|
| 25 Aug 2009, 14:59 | |
 |
| t_melancholy Siyah Kuşak Joined: 08 Jun 2006, 02:36 Posts: 348 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay yok direk takmıştım ben modemi ama oyunu dnas'lamadığım için olmadı yoksa direkt modem taktığında bağlanıyor.
|
| 25 Aug 2009, 15:07 | |
 |
| thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay t_melancholy wrote: yok direk takmıştım ben modemi ama oyunu dnas'lamadığım için olmadı yoksa direkt modem taktığında bağlanıyor. İyi o zaman elimdeki online destekli oyunları hemen dnaslayım ve online ortama akayım.Bilgi için sağol 
|
| 25 Aug 2009, 15:08 | |
 |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay valla tv de olursa iyi olur pc de sarmaz beni  bugün deniycem inş, evde boş dvd kalmadı, alıcam bugün..  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 25 Aug 2009, 15:59 | |
 |
| Diabolos Beyaz Kuşak Joined: 27 Jan 2009, 21:44 Posts: 24 |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay Muthaphukkin wrote: valla tv de olursa iyi olur pc de sarmaz beni  bugün deniycem inş, evde boş dvd kalmadı, alıcam bugün..  modemden pc ye giden kabloyu çıkartın pc den ps2 nin arkasındaki yere takın online destekli oyunu dnas layın sonra geçin tv karşısına online takılın :) basit olay modemi pc yerine ps2 ye bağlıyorsun Area 51 ve socom serisi çok zevkli online olarak Area 51 de bir kişi virüs kapıyor sonra diğerleride onu diğerlerine bulaştırmadan öldürmeye çalışıyor her elde rastgele bir kişi virüse maruz kalıyor daha sonra virüs bulaştırdıkları ona katılıyor
|
| 27 Sep 2009, 03:41 | |
 |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay Diabolos wrote: Muthaphukkin wrote: valla tv de olursa iyi olur pc de sarmaz beni  bugün deniycem inş, evde boş dvd kalmadı, alıcam bugün..  modemden pc ye giden kabloyu çıkartın pc den ps2 nin arkasındaki yere takın online destekli oyunu dnas layın sonra geçin tv karşısına online takılın :) basit olay modemi pc yerine ps2 ye bağlıyorsun Area 51 ve socom serisi çok zevkli online olarak Area 51 de bir kişi virüs kapıyor sonra diğerleride onu diğerlerine bulaştırmadan öldürmeye çalışıyor her elde rastgele bir kişi virüse maruz kalıyor daha sonra virüs bulaştırdıkları ona katılıyor yav arkadaş ben mk deception ı dediğin şekilde pal versiyonunu dnasladım patchledim herneyse  sonra modem in kablosunu ps2 ye taktım girdim oyundan MK Online a ayarlamalar falan yaptım nick falan girdim hepsini denedim yani en sonunda bağlantıyı test etmek çıkıyor bastım bekleyin diyor 2dk falan sonra hata veriyor nerde sorun var anlamadım ha bide memory card a internet i savelemekten bahsediyordun ben işlemleri yaptıktan sonra memory card a girdiğimde internet dosyası vardı. iletişime geçsek de canlı canlı anlatsan iyi olur  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 27 Sep 2009, 10:33 | |
 |
|