Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:52

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 Ps2 de online oynamak artık çook kolay 
Author Message
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: Ps2 de online oynamak artık çook kolay
ya evet bağlamak için pc, ps2 ve televizyon yapışık olmalı yetişmiyo kablo :D ama onunda çaresine bakıcam artık bide bir kaç anlamadığım yer var arkadaşla iletişime geçsem iyi olcak.. :-D

25 Aug 2009, 14:41
Profile
Saiyan
Saiyan

Muthaphukkin wrote:
ya evet bağlamak için pc, ps2 ve televizyon yapışık olmalı yetişmiyo kablo :D ama onunda çaresine bakıcam artık bide bir kaç anlamadığım yer var arkadaşla iletişime geçsem iyi olcak.. :-D

Yalnız tv ile işin yok.Ps2 yi modem aracılığı ile pc ye bağlayıp online oynayacaksın :-)

25 Aug 2009, 14:44
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

thedarktower wrote:
Muthaphukkin wrote:

Yalnız tv ile işin yok.Ps2 yi modem aracılığı ile pc ye bağlayıp online oynayacaksın :-)

ne yani ekran pc den mi olcak :D

25 Aug 2009, 14:47
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

pc'ye niye gerek var ki slim'se direk modem'i takıp oynuyacan ki tv'de.

25 Aug 2009, 14:57
Profile
Saiyan
Saiyan

Valla arkadaşa zamanında sormuştum pc de oynayacan demişti,benimde kafam karıştı :D .Neyse bir ara deneriz bunuda :-)

25 Aug 2009, 14:59
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

yok direk takmıştım ben modemi ama oyunu dnas'lamadığım için olmadı yoksa direkt modem taktığında bağlanıyor.

25 Aug 2009, 15:07
Profile
Saiyan
Saiyan

t_melancholy wrote:
yok direk takmıştım ben modemi ama oyunu dnas'lamadığım için olmadı yoksa direkt modem taktığında bağlanıyor.

İyi o zaman elimdeki online destekli oyunları hemen dnaslayım ve online ortama akayım.Bilgi için sağol :-)

25 Aug 2009, 15:08
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

valla tv de olursa iyi olur pc de sarmaz beni :D bugün deniycem inş, evde boş dvd kalmadı, alıcam bugün.. :D :-)

25 Aug 2009, 15:59
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Muthaphukkin wrote:
valla tv de olursa iyi olur pc de sarmaz beni :D bugün deniycem inş, evde boş dvd kalmadı, alıcam bugün.. :D :-)

modemden pc ye giden kabloyu çıkartın pc den ps2 nin arkasındaki yere takın online destekli oyunu dnas layın sonra geçin tv karşısına online takılın :) basit olay modemi pc yerine ps2 ye bağlıyorsun Area 51 ve socom serisi çok zevkli online olarak Area 51 de bir kişi virüs kapıyor sonra diğerleride onu diğerlerine bulaştırmadan öldürmeye çalışıyor her elde rastgele bir kişi virüse maruz kalıyor daha sonra virüs bulaştırdıkları ona katılıyor

27 Sep 2009, 03:41
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Diabolos wrote:
Muthaphukkin wrote:

modemden pc ye giden kabloyu çıkartın pc den ps2 nin arkasındaki yere takın online destekli oyunu dnas layın sonra geçin tv karşısına online takılın :) basit olay modemi pc yerine ps2 ye bağlıyorsun Area 51 ve socom serisi çok zevkli online olarak Area 51 de bir kişi virüs kapıyor sonra diğerleride onu diğerlerine bulaştırmadan öldürmeye çalışıyor her elde rastgele bir kişi virüse maruz kalıyor daha sonra virüs bulaştırdıkları ona katılıyor

yav arkadaş ben mk deception ı dediğin şekilde pal versiyonunu dnasladım patchledim herneyse :D sonra modem in kablosunu ps2 ye taktım girdim oyundan MK Online a ayarlamalar falan yaptım nick falan girdim hepsini denedim yani en sonunda bağlantıyı test etmek çıkıyor bastım bekleyin diyor 2dk falan sonra hata veriyor nerde sorun var anlamadım ha bide memory card a internet i savelemekten bahsediyordun ben işlemleri yaptıktan sonra memory card a girdiğimde internet dosyası vardı. iletişime geçsek de canlı canlı anlatsan iyi olur 8)

27 Sep 2009, 10:33
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next