_ Mirasım Hakedene Kalsın Moda Değil Bu RAP!! _ İnsan Hakları Tek Taraflı; Siyahsan Kölesin, Beyazsan Özelsin, Yabancıysan Önemsiz, Vatanına Söversen Onlardan Olmaya Değersin..
07 Åžub 2010, 18:53
selocello
Mavi KuÅŸak
Re: PlayStation Oyun İstekleri [ Genel ]
oyunu ben istemedim
_________________ Biz kaRdeŞ DedİğİMiz İnsaNLar iÇİn ÖlmeyeDe Gİderİz GÖmMeYedE
07 Åžub 2010, 19:21
pess
Uzman
oyunu sen istedin diyen yok zaten, adam ps2 oyunu istiyo sen pc oyunu veriyorsun ben uyarıyorum başka link veriyorsun yine pc oyunu ben yine uyarıyor ps2 oyunu değil diyorum beni yalanlıyorsun, bir de üstüne oyunu ben mi istedim banane diyorsun.. arkadaş niye link veriyorsun peki.. amaç nedir ?
_ Mirasım Hakedene Kalsın Moda Değil Bu RAP!! _ İnsan Hakları Tek Taraflı; Siyahsan Kölesin, Beyazsan Özelsin, Yabancıysan Önemsiz, Vatanına Söversen Onlardan Olmaya Değersin..
07 Åžub 2010, 19:58
ben efsaneyim
Samuray
pess bence uzatmaye gerek yok boş ver bir yanlışlık olmuş sanırım
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
Karışıklık için üzgünüm ben indirmeyecektim arkadaşım için istemiştim zaten. Onun isteği ile ilgilenilmemiş diye şikayetçiydi ben istek yaptım ama madem linkler yok sağlık olsun. Sizler de sağ olun arkadaşlar..
07 Åžub 2010, 20:27
selocello
Mavi KuÅŸak
aslında çok vardı ama hepsi de ücretliydi.anlayışın için teşekkürler
_________________ Biz kaRdeŞ DedİğİMiz İnsaNLar iÇİn ÖlmeyeDe Gİderİz GÖmMeYedE
08 Åžub 2010, 16:06
tsira22
Siyah KuÅŸak
Ps2 Mortal Kombat Trilogy varmı arkadaşlar?
13 Åžub 2010, 12:18
ben efsaneyim
Samuray
ps2 ye çıkmış oyunları yok 1,2,3 var dandık tavsiye etmiyorum
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
ps2 de bu yazmış olduğum oyunlar var bunları indirdiğin zaman otomatik olarak 1,2,3,u3 i de indirmiş oluyorsun, çünkü bu oyunların bonuslarında vs. var o 4 oyun.. yani yazdığım 4 oyunu indir trilogy gerek yok..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz