slm öncelikle emeğinize sağlık benim bi sorunum var playstation 1im varken sürekli oynadığım gallop racer diye bi at yarışı jokeylik oyunu vardı sürükleyici bi oyun ve buldum indirdim biyerde bu program sayesinde açtım herşeyi ayarladım işte jokey profili atlarım ismim cismim neyse yarışı seçtim çok sorunsuz gidiodu yarışa giriş yani asıl oyunu oynuycagım yerde tıklıyorum normalde loading deyip bir sure sonra yarışa gırmesı gereklı ama bende siyah oluyo ekran ve 2 dakika kadar beklediğim halde açılmıyo yarışa girmiyo hayal kırıklığına uğradım resmen hayatımın oyunuydu ve hıc bır yerde bulamıyodum yardımcı olabılırmısınız ( not: baska arkadaslara onerdıgınız lınktekı oyunu denedım acılıyo oynanıyo da ) ya benım oyunum da acılıyo sorunsuz ama yarısa gırmıo sıyah loadıng ekranı cıkıo oyle kalıyo 2 dakıka da bekledım acılmadı bı cok kez denedım 5 10 dakka beklemelımıyım şimdiden teşekkürler...
Bak şimdi ya bu ePSXe 1,6 nın görüntü kalitesini düşür(Fast yap tam ekran yapma vs.) ya da aigin in verdiği PSXfin i kullan..
02 Feb 2009, 20:52
LunaticYsf
Ninja
İlk sayfada güncelleme yaptım, daha önce emulatorü açmakta sorunla karşılaşan arkadaşlar bir kez daha bakıp ayarlarını güncelleyebilirler.
Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
Re:
LunaticYsf wrote:
sadeceburak linkte sorun yok Cemx nasıl siliniyor anlamadım?
hehe bilirorum tarih öncesi soruya cvp veriyorum ama tekrar gelmeyi unutmuştum neyse vs yapmak için cyber pad 1.4 ten kaileraya giriyorum. sonra çıkıp girdiğimde cyberpad hata veriyo kaileraclient.dll bulunamadı diye
_________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum