|
It is currently 14 Feb 2012, 06:30
|
View unanswered posts | View active topics
.ePSXe 1.7 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! | Author | Message | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Cagdas59 wrote: Yav olmuyor ''Time Trail,Arcade'' hepsini denedim takılıp kalıyor ayrıca bekledimde  Ne yapıcam yardım pls Oyunda sorun olup olmadığını öğrenmek için dosyayı indirdim ve hiç Loading ekranında takılma yaşamadım birkaç defa denedim sorun yok. Yani sorun oyunda değil. İstersen D3D Video Plugini yerine OpenGL veya OpenGL2 pluginini dene. Onlar da olmazsa bak şuraya senin için CTR'nin memory card dosyalarını veriyorum bunu indir. http://rapidshare.com/files/344239087/memory.rar.htmlİçinden iki adet dosya çıkacak, epsxe000.mcr ve epsxe001.mcr adında. Bu dosyaları emulatörün bulunduğu klasörün içindeki 'memcards' alt klasörüne taşı değiştirilsin mi derse evet de. Şimdi oyuna yeniden gir bu sefer Adventure bölümünden New yerine 'Load'ı seç ve oradan 00% yazan bölümü seç ve yüklemeyi dene. Böylece oyunun başındaki takılmayı atlatmış ve oyunun en başında olmuş olacaksın. Eğer oyun yüklendikten sonra başka bir bölümde yine aynı sorunla karşılaşırsan büyük ihtimalle indirdiğin dosya eksik inmiştir baştan yeniden indirmeyi dene. O da olmazsa psxfin emulatörü var ilk sayfada linkini verdim onunla dene. Başka çözüm gelmiyor aklıma şimdilik. _________________
| | 01 Feb 2010, 11:33 | |  | | soniczeki Siyah Kuşak Joined: 05 Jul 2007, 09:21 Posts: 285 Location: Mario,Sonic,Crash,Rayman Hastası |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Ben bişey sorcaktım. Crash team racing netplay la oynanılıyor mu.  Ben dün N64 oynandığını buldum. Süpermiş.  Ama CTR yide oynamak istiyom. Kaillera serverlarında gördüm. PSX oyunlarıda vardı. Eğer oluyosa anlatırmısın.  _________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON 
| | 03 Feb 2010, 13:29 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Kaillera'da PSX'te online oyuncu bulmak çok ama çok zor. Hadi buldun desek bile CTR'yi bulamazsın, hem oynadığınız oyunlar birebir aynı olmalı örneğin birinizin oyunu NTSC-U diğerinin PAL'se oynayamazsın. Kaillera'nın arayüzü bütün emulatörlerde aynıdır yani N64'ten farklı birşey yapman gerekmiyor. İlk sayfada 5. Adımdan NetPlay seçeneklerine ulaşabilirsin. _________________
| | 03 Feb 2010, 15:18 | |  | | soniczeki Siyah Kuşak Joined: 05 Jul 2007, 09:21 Posts: 285 Location: Mario,Sonic,Crash,Rayman Hastası |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Tamam teşekkürler. Zaten ePSXe de CTR zor oynanıyo. Keşke psxfin de olsa onda süper olurdu.  _________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON 
| | 03 Feb 2010, 20:43 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! CTR videonu izlemiştim,yaptığın driftler süperdi  Güzel oynadığın için kimse seninle oynamak istemez zaten  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 03 Feb 2010, 20:52 | |  | | soniczeki Siyah Kuşak Joined: 05 Jul 2007, 09:21 Posts: 285 Location: Mario,Sonic,Crash,Rayman Hastası |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! _BJK_ wrote: CTR videonu izlemiştim,yaptığın driftler süperdi  Güzel oynadığın için kimse seninle oynamak istemez zaten  İzledinmi  teşekkürler  Manyak oynarım valla. Taa küçüklüğümden beri hastasıyımdır. _________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON 
| | 03 Feb 2010, 20:57 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! soniczeki wrote: _BJK_ wrote: CTR videonu izlemiştim,yaptığın driftler süperdi  Güzel oynadığın için kimse seninle oynamak istemez zaten  İzledinmi  teşekkürler  Manyak oynarım valla. Taa küçüklüğümden beri hastasıyımdır. Evet  Ben de çok severim  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 03 Feb 2010, 21:25 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Biz de arkadaşla çok kapışırdık bu oyunu. Onda playstation yoktu bende vardı memory cardla rekorları atari salonuna yüklerdik ben hep gece geçerdim sonra öteki gün o atari salonunda yine geçerdi rekorumu salonun sahibine geçtim rekorunu derdi o da merak etme yarına yeniler gelir rekorları derdi. En sonunda böyle rekabet sonucu çok manyak bir tur puanı çıkmıştı ortaya onu emulatöre yüklemek isterdim memory cardda hep saklı kaldı ama sonr silindi malesef. Eğer sen oyunu benim verdiğim linkten indirdiysen kapışmak isterim ben de çok iyiyimdir CTR'de (ya da iyiydim yıllar oldu oynamadım). Hatta böyle üçlü dörtlü yarış falan da yapabiliriz  _________________
| | 04 Feb 2010, 09:20 | |  | | soniczeki Siyah Kuşak Joined: 05 Jul 2007, 09:21 Posts: 285 Location: Mario,Sonic,Crash,Rayman Hastası |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! LunaticYsf wrote: Biz de arkadaşla çok kapışırdık bu oyunu. Onda playstation yoktu bende vardı memory cardla rekorları atari salonuna yüklerdik ben hep gece geçerdim sonra öteki gün o atari salonunda yine geçerdi rekorumu salonun sahibine geçtim rekorunu derdi o da merak etme yarına yeniler gelir rekorları derdi. En sonunda böyle rekabet sonucu çok manyak bir tur puanı çıkmıştı ortaya onu emulatöre yüklemek isterdim memory cardda hep saklı kaldı ama sonr silindi malesef. Eğer sen oyunu benim verdiğim linkten indirdiysen kapışmak isterim ben de çok iyiyimdir CTR'de (ya da iyiydim yıllar oldu oynamadım). Hatta böyle üçlü dörtlü yarış falan da yapabiliriz  Valla çok isterim senle kapışmak  Hemen indiriyom emulatoru vardı da silmiştim. Sen bana anlat ne yapcağımı oynayalım. Bende CTR Ntsc Sürümü var. SCUS_944.26_5 Bu quick save deki kodu. PSX emudaki şey ama ePSXe de oyun sorunluydu heralde tamam yinede anlat sen ona göre yapalım. Saatinide söylede  bilelim. _________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON 
| | 04 Feb 2010, 13:35 | |  | | spike1 Beyaz Kuşak Joined: 13 Feb 2010, 21:12 Posts: 29 |  Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! Gerçekten çok güzel program PSXfin indirmiştim onda çok yavaş oynatıyodu.Oyunları hıp hızlı oynatıyo bu program emeğinize sağlık.
| | 13 Mar 2010, 10:55 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 5 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|