arkadaslar ben psx için harry potter chamber of the secrets oyununu ripli olarak arıyorum ama bulamadm sitede normali vardı ama rapidshare.de den indirmek cok zor o yüzden elinizde varsa verirseniz sevinirim
_BJK_kardeşim o linkler forumda yoktu.İlk önce buraya ekledim daha sonra konuya ekledim
kanka part 41 istiyor ve yanlış parola diyor acil bi el at ya
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
10 Jul 2009, 12:03
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: PlayStation Oyun İstekleri [ Genel ]
Ben de diyorum bu oyunun niye çok fazla partı var. Geçmiş olsun gokhan461
10 Jul 2009, 16:38
Terra
Beyaz KuÅŸak
PS2 The Hobbit istiyorum, rapid olsun lütfen, başka yer tercih etmiyorum. Teşekkürler.
11 Jul 2009, 10:44
gokhan461
Ninja
Abi Şaka mı bu ya kanka bittin sen kule ni karartıcam senin
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
11 Jul 2009, 14:46
Tekken 5: Dark Resurrection oyununun PS2 versiyonunu bulabilir misiniz acaba PS2 diye indirdiğim bir sürü link PSP çıktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Alla alla alıntı yaptığım yerde ps2 kapağının altında bu linkler vardı.Kanka vallaha ben onların yalancısıyım.İlk defa böyle birşey görüyorum.Kanka pc de oynarsın en azından
11 Jul 2009, 21:07
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
@Terra İstediğin oyunun Rapid linklerini buldum ama dili Rusça.İndirmek istersen linkler:
İngilizce olan linklerinide bulmuştum ama linkleri ölüydü malesef...
@gokhan461 O kule zaten kara deÄŸilmiydi Dark Tower
@karma Bu oyun PS2'ye çıkmadı
@thedarktower Aynı şekilde bende PS2 kapağının altında gördüm bu linkleri Eksik olan linkleri arayınca ortaya çıktı oyunun PC için olduğu
@thedarktower Aynı şekilde bende PS2 kapağının altında gördüm bu linkleri Eksik olan linkleri arayınca ortaya çıktı oyunun PC için olduğu
Bunu ancak gokhan kankam kanıtlar.Kanka sonucu yaz bakalım harbiden böylemi
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum