Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: PlayStation Oyun İstekleri [ Genel ]
Ben valla oyunun uploadını yapan siteye girip,baktım.Oyun PC için. Sende siteye girip bak istersen.Sitenin adı linklerde yazıyor Zaten siteye girince PC oyunlarından başka konsol oyunlarının olmadığını göreceksin
Ben valla oyunun uploadını yapan siteye girip,baktım.Oyun PC için. Sende siteye girip bak istersen.Sitenin adı linklerde yazıyor Zaten siteye girince PC oyunlarından başka konsol oyunlarının olmadığını göreceksin
Kardeşim yanlış anlama beni.Ben şu anlamda söyledim.Hani gokhan indirdiyse sonucu yazar böylelikle rahatlarız
11 Jul 2009, 21:45
_BJK_
Uzman Moderator
Yok yanlış anlamadım tabiki kardeşim Ben sadece neye dayanarak PC için olduğunu yazdım sadece
Son Partı İniyor Bakacam Kanka BJK Eyvallah kardeşim ilgin için
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
11 Jul 2009, 22:09
oÄŸuzhan 12
Moderator
Dead to Rights 1. oyunu lazım. (PS2) Rapid olarak.
20 Jul 2009, 00:05
_BJK_
Uzman Moderator
O oyunu her yerde aradım,taradım ne yazık ki bulamadım... Şansını Torrent'ten yana kullan bence Ya da oyunun PC versiyonunu indir.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum