oda var ps2 oyunlarında aramayapsan aradını bulursun
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Evet airblade diye aratınca sonuç bulunamadı ve doğrusu bitişik olanıydı. Neyse teşekkürler.
07 Jan 2010, 22:46
dr_jones12
Acemi
Re: PlayStation Oyun İstekleri [ Genel ]
Ps2 için Pariah ve Classfield isimli oyunları arıyorum.
28 Jan 2010, 19:18
manyax55
Acemi
Arkadaşlar küçükken psx'te sokak dövüşü gibi bişi oynamıştım oyun 2 kişilikti bi süpürgeli kız bide eli cebinde olan bi adam vardı çok güzel dövüş ediyorlardı içecekler içiyorlardı.ama oyunu o kadar aradım ama bulamadım isminide bilmiyorum eğer bilen varsa lütfen yardım edin bekliyorum...?
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
31 Jan 2010, 15:11
manyax55
Acemi
yardım ettiğin için teşekkür ederim bide şu crisis beatı indiribileceğim site bide sağlam link versen daha çok sevinirim...?
31 Jan 2010, 16:52
oÄŸuzhan 12
Moderator
Sana arkadaş bağlantı linki vermiş ya.Ordan indirebilirsin.Yine de linkleri vereyim sana.
Bu arada oyunu bulduğum sitede adam resim vermiş.Ordan aklıma geldi.Bu oyunu bitirdim ben.İki kişilik kuzenle birlikte bitirdim.Oyun 2-3 saate bitiyor.Kısa bir oyun.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum