Yalniz oyun PSX oyunuymus.Keske PSX basligina acsaydin.Daha cabuk cevap alabilirdin.
Bu arada nasil bir oyun anlatirmisin?Baska baslikta da aradigini gormustum.Boyle aradigina gore guzel bir oyun olmali.Belki ben de denerim.
22 May 2006, 19:05
iceberg
Kahverengi KuÅŸak
bazen nete giremeyebiliyorum fakat psx veya ps2 isteklerde yardimci olmaya calisirim elimden geldigince.musulmans kardes hayirli olsun bu arada modlugun burak'la birlikte baya canlanmisti simdi tavan yapar artik emulator bolumu.Forum icin emek harcayan arkadaslara tesekkurler.
06 Jun 2006, 01:10
max_tree
Acemi
Devil May Cry1 , Devil May Cry 2 ve ya Devil May Cry 3 SLPM 65880 Japan serisi varsa yollaya bilirmisiniz? mümkün ise hemen paylaştan olursa daha iyi olur. ama sizce hangisi kolayınıza geliyorsa oradan yollayın ben yüklerim.
kardeş winning eleven 10 yeni çıktı biliyosunuz ve bu oyuun türkçe seslendirmelisi varmış sende varsa eklermisin şimdiden teşekkürler
14 Jun 2006, 16:36
Fastlove
Beyaz KuÅŸak
Fifa Street 2 olan varmı arkadaşlar yada bulabilirmisiniz mümkünse 7z formatında olmasın çünkü ps2 kısmındaki GTA Liberty City çektim "crc failed" hatası verdi yine aynı formatta olan Fifa Street 2 yi çektim yine aynı hatayı verdi
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum