Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
thedarktower wrote:
aigin wrote:
Abi teşekkürler yararlı bir paylaşım olmuş artık bi bahar temizliği yaparsınız kartlara
Ben dün yaptım.hafıza kartım kafayı yemişti.oyun kaydedemiyordum.format sart olmustu.ama işin kötu yanı butun save dosyalarım gitti.en cok üzüldügüm ise pes 9 da o kadar kariyer yaptık hepsi güme gitti. .yorumun için sagol kardeşim aigin
bir flash disk ve Armax ile save dosyalarını yedekleyebilrsin Dark ben bitirdiğim oyunların save dosyalarını, silmek istemediğim save'leri yada internetten indirdiğim save dosyalarını armax ile yönetiyorum :)
30 Jan 2009, 17:02
gorkem-hakan
Siyah KuÅŸak
Re: PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
kitlenmiş bitane memory card vardı deniyelim bakalım sonucu yazarım
30 Jan 2009, 19:19
m€rt
Siyah KuÅŸak
Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
yakdogan wrote:
bir flash disk ve Armax ile save dosyalarını yedekleyebilrsin Dark ben bitirdiğim oyunların save dosyalarını, silmek istemediğim save'leri yada internetten indirdiğim save dosyalarını armax ile yönetiyorum :)
Arkadaşım bunu nasıl yaptığını biraz daha açık bi şekilde yazarsan çok sevinirim. Çok güzel bi şe ben saveleri cd ye çeker arşiv yaparım
m€rt wrote:
Bekleriz thedarktower Moderatorlüğün hayırlı olsun.
sağolasın,eyvallah
02 Feb 2009, 13:48
yakdogan
Kara KuÅŸak
thedarktower wrote:
yakdoğan bilgi icin tesekkür ederim arkadaşım,bunu deneyeceğim ,başarırsam resimli anlatırım
ben hallettim o iÅŸi
m€rt wrote:
Arkadaşım bunu nasıl yaptığını biraz daha açık bi şekilde yazarsan çok sevinirim. Çok güzel bi şe ben saveleri cd ye çeker arşiv yaparım
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum