|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 16 Mar 2010, 21:15
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
| Yazar |
Mesaj |
|
thedarktower
Samuray
|
 PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Hafıza kartına Format atmak cok kolay bir iş.bunu yapmak için asagidaki linkten programı indirin.ve asagıdaki resim cıkınca artık iş cok kolay start a basıyoruz ve hafıza kartımız yepyeni oluyor.ama not:format atınca butun save dosyaları siliniyor.haberiniz olsun  Kod: http://rapidshare.com/files/104970899/Memory_kart_format_program__305___sanal_cd_.zip.ht ml Cd ye cekme:bos bir cd ye verdigim linketi programı cekin.bunun icin winrar programı ile içerisinden dosyayı cıkarın.içerisinden cue dosyası cıkacak.bu dosyayı da asagıda verdıgım linkteki yolu izleyerek cekin.ve cd yi ps2 portalınıza takın.ve start tusuna basmanız yeterli forum-f48/ps2-oyunlarini-dvd-ye-cekme-100-garanti-format-farketmez-t25868.html
En son thedarktower tarafından 15 Oca 2009, 18:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
|
| 15 Oca 2009, 12:54 |
|
 |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
 Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Abi teşekkürler yararlı bir paylaşım olmuş artık bi bahar temizliği yaparsınız kartlara 

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 15 Oca 2009, 14:39 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
 Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
aigin yazdı: Abi teşekkürler yararlı bir paylaşım olmuş artık bi bahar temizliği yaparsınız kartlara  Ben dün yaptım.hafıza kartım kafayı yemişti.oyun kaydedemiyordum.format sart olmustu.ama işin kötu yanı butun save dosyalarım gitti.en cok üzüldügüm ise pes 9 da o kadar kariyer yaptık hepsi güme gitti.  .yorumun için sagol kardeşim aigin 
|
| 15 Oca 2009, 18:31 |
|
 |
|
_BJK_
Uzman
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8332 Konum: Green Hill Zone
|
 Re: PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Döküman için teşekkürler,bilmeyenlerin işine yarayabilir.Bu arada Uzmanlığın hayırlı olsun kardeşim 
| 15 Oca 2009, 18:34 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
_BJK_ yazdı: Döküman için teşekkürler,bilmeyenlerin işine yarayabilir.Bu arada Uzmanlığın hayırlı olsun kardeşim  eyvallah allah razı olsun kardeşim 
|
| 15 Oca 2009, 18:37 |
|
 |
|
m€rt
Kara KuÅŸak
|
Paylaşım için sağol. Benim hafıza kartında bi mavi küp çıkıyor ve silinemiyor o ne acaba bi bilginiz var mı?
_________________ [b]Turqce konuşma, Türkçe konuş!!![/b]
|
| 29 Oca 2009, 15:31 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
m€rt yazdı: Paylaşım için sağol. Benim hafıza kartında bi mavi küp çıkıyor ve silinemiyor o ne acaba bi bilginiz var mı? bu tarz bir sorunla bende karsılastım.ama bendeki hem silinemiyordu,hemde oyun kaydedemiyordum.forkat attım düzeldi.acıkcası ne oldugunu bende bilmiyorum,acaba kaydettigin bir oyunun save dosyasının sembolu olmasın
|
| 29 Oca 2009, 15:38 |
|
 |
|
orhan_aksal
Samuray
|
dark harikasin paylasim icin saolasin ben bi genel temizlik yaparim artik bi memory card atili kosede kafayi yemis diyee 
_________________ Guvenme Kimine Dağ Olsa bile,Kışın Karlı,Yazın Kuraktır.......Hun Ata Sözü
|
| 29 Oca 2009, 18:35 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
orhan_aksal yazdı: dark harikasin paylasim icin saolasin ben bi genel temizlik yaparim artik bi memory card atili kosede kafayi yemis diyee  kafayı yemiş memory card lar için bire bir bu program.bende az kalsın kıracaktım kartı bozuldu diye ama format atınca kendine geldi 
|
| 29 Oca 2009, 18:38 |
|
 |
|
m€rt
Kara KuÅŸak
|
Alıntı: bu tarz bir sorunla bende karsılastım.ama bendeki hem silinemiyordu,hemde oyun kaydedemiyordum.forkat attım düzeldi.acıkcası ne oldugunu bende bilmiyorum,acaba kaydettigin bir oyunun save dosyasının sembolu olmasın Tekken Tag oyununu ne zaman savekesem hep o mavi şey çıkıyor tekken siliniyor o mavi şey geliyor ama bi format atayım düzelsin. 
_________________ [b]Turqce konuşma, Türkçe konuş!!![/b]
|
| 30 Oca 2009, 14:41 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|