Zaman: 16 Mar 2010, 21:15

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki
 PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak 
Yazar Mesaj
Samuray
Samuray

Mesaj PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Hafıza kartına Format atmak cok kolay bir iş.bunu yapmak için asagidaki linkten programı indirin.ve asagıdaki resim cıkınca artık iş cok kolay start a basıyoruz ve hafıza kartımız yepyeni oluyor.ama not:format atınca butun save dosyaları siliniyor.haberiniz olsun

Resim
Kod:
http://rapidshare.com/files/104970899/Memory_kart_format_program__305___sanal_cd_.zip.ht ml

Cd ye cekme:bos bir cd ye verdigim linketi programı cekin.bunun icin winrar programı ile içerisinden dosyayı cıkarın.içerisinden cue dosyası cıkacak.bu dosyayı da asagıda verdıgım linkteki yolu izleyerek cekin.ve cd yi ps2 portalınıza takın.ve start tusuna basmanız yeterli :-)
forum-f48/ps2-oyunlarini-dvd-ye-cekme-100-garanti-format-farketmez-t25868.html

En son thedarktower tarafından 15 Oca 2009, 18:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

15 Oca 2009, 12:54
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Mesaj Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Abi teşekkürler yararlı bir paylaşım olmuş artık bi bahar temizliği yaparsınız kartlara :D

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc
Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4
http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html

15 Oca 2009, 14:39
Profil WWW
Samuray
Samuray

Mesaj Re: ps2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
aigin yazdı:
Abi teşekkürler yararlı bir paylaşım olmuş artık bi bahar temizliği yaparsınız kartlara :D

Ben dün yaptım.hafıza kartım kafayı yemişti.oyun kaydedemiyordum.format sart olmustu.ama işin kötu yanı butun save dosyalarım gitti.en cok üzüldügüm ise pes 9 da o kadar kariyer yaptık hepsi güme gitti. :-D.yorumun için sagol kardeşim aigin :-)

15 Oca 2009, 18:31
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Mesaj Re: PS 2 Hafıza kartına(memory card) Format Atmak
Döküman için teşekkürler,bilmeyenlerin işine yarayabilir.Bu arada Uzmanlığın hayırlı olsun kardeşim :-)

Resim
Resim

15 Oca 2009, 18:34
Profil WWW
Samuray
Samuray

_BJK_ yazdı:
Döküman için teşekkürler,bilmeyenlerin işine yarayabilir.Bu arada Uzmanlığın hayırlı olsun kardeşim :-)

eyvallah allah razı olsun kardeşim :-)

15 Oca 2009, 18:37
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Paylaşım için sağol.
Benim hafıza kartında bi mavi küp çıkıyor ve silinemiyor o ne acaba bi bilginiz var mı?

29 Oca 2009, 15:31
Samuray
Samuray

m€rt yazdı:
Paylaşım için sağol.
Benim hafıza kartında bi mavi küp çıkıyor ve silinemiyor o ne acaba bi bilginiz var mı?

bu tarz bir sorunla bende karsılastım.ama bendeki hem silinemiyordu,hemde oyun kaydedemiyordum.forkat attım düzeldi.acıkcası ne oldugunu bende bilmiyorum,acaba kaydettigin bir oyunun save dosyasının sembolu olmasın

29 Oca 2009, 15:38
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

dark harikasin paylasim icin saolasin ben bi genel temizlik yaparim artik bi memory card atili kosede kafayi yemis diyee :D

29 Oca 2009, 18:35
Profil WWW
Samuray
Samuray

orhan_aksal yazdı:
dark harikasin paylasim icin saolasin ben bi genel temizlik yaparim artik bi memory card atili kosede kafayi yemis diyee :D

kafayı yemiş memory card lar için bire bir bu program.bende az kalsın kıracaktım kartı bozuldu diye ama format atınca kendine geldi :-D

29 Oca 2009, 18:38
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Alıntı:
bu tarz bir sorunla bende karsılastım.ama bendeki hem silinemiyordu,hemde oyun kaydedemiyordum.forkat attım düzeldi.acıkcası ne oldugunu bende bilmiyorum,acaba kaydettigin bir oyunun save dosyasının sembolu olmasın

Tekken Tag oyununu ne zaman savekesem hep o mavi şey çıkıyor tekken siliniyor o mavi şey geliyor ama bi format atayım düzelsin. :D

30 Oca 2009, 14:41
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 64 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion