Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:47

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
 PS2 Oyun Formatını (cue,mdf,mds,bin,nrg vs..) Iso ya Çevirme 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Post Re: Ps 2 Oyun Formatını(cue,mdf,mds,bin,nrg vs..) Iso ya Çevirme
thedarktower wrote:
sustalimaymun wrote:
arkadaşlar CSO diye bi format çıktı partların içinden ancak magic iso marker la dönüştüemiyorum hata veriyo neden acaba???direk attım cd ye çalışmadı ps2 de..

O zaman birde ultraiso ile dene çevirmeyi :-)

hadi hayırlısı bi deneyelim bakalım...öğrenmenin sınırı yoktur demişler saolasın tekrar bakalım işe yarıcakmı...

14 Apr 2009, 17:28
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

valla olmadı üstadım neyse nasıl bir formatsa bulunamadı felan diyo ...yınede saolasın...

14 Apr 2009, 17:33
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

arkadaşlar bir partın içinden hem CUE hemde BIN formatı çıktı ancak cue olan 1 kb felan onuda çevirip atıcakmıyız dvd nin içine yoksa sadece BIN olanı(yüksek boyutlu olan) atmak yeterli mi_?engin bilgilerinize danışabilirmiyim??teşekkürler

15 Apr 2009, 08:30
Profile
Saiyan
Saiyan

sustalimaymun wrote:
arkadaşlar bir partın içinden hem CUE hemde BIN formatı çıktı ancak cue olan 1 kb felan onuda çevirip atıcakmıyız dvd nin içine yoksa sadece BIN olanı(yüksek boyutlu olan) atmak yeterli mi_?engin bilgilerinize danışabilirmiyim??teşekkürler

yüksek olanı verdiğim yöntemle dvd ye çek,sorun olmaz :-)

15 Apr 2009, 08:52
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

thedarktower wrote:
sustalimaymun wrote:

yüksek olanı verdiğim yöntemle dvd ye çek,sorun olmaz :-)

aynen dediğin gibi yaptım ama playstation yazısı çıktı ve daha sonrasında cd resmi çıktı ekranın ortasında...acaba eksik bi dosya felan mı var?

15 Apr 2009, 09:15
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

magic iso ile çevirdiğim 2 oyunda açılmadı ekrandaki playstatıon yazısı aniden çıkıp kayboluyor ve sonrasında simsiyah bir ekran yada cd resmi...aynı sorunla karşılaşıp daha sonra çözen biri var mı acaba?yada magic iso deneme sürümü bendeki ondan kaynaklanabilirmi?

15 Apr 2009, 09:44
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

birşey daha danışıcam arkadaşlar..MDF dosyasını iso ya çevirdikten sonra birde MDS ve üzerinde deamon tolls logolu bir ikon daha çıkıyor..o ne işe yarar acaba?deamon toolls a onu mu yüklememiz gerekli acaba? şu 2 sorumu yanıtlarsanaız çok sevinirim dünden beri hersey tıkırındaydı çunku actıgım tum oyunlar iso çıktı şimdi farklı format oldugu ıcın sıkıntı yaşıyorum tesekkurler...

15 Apr 2009, 09:51
Profile
Saiyan
Saiyan

sustalimaymun wrote:
birşey daha danışıcam arkadaşlar..MDF dosyasını iso ya çevirdikten sonra birde MDS ve üzerinde deamon tolls logolu bir ikon daha çıkıyor..o ne işe yarar acaba?deamon toolls a onu mu yüklememiz gerekli acaba? şu 2 sorumu yanıtlarsanaız çok sevinirim dünden beri hersey tıkırındaydı çunku actıgım tum oyunlar iso çıktı şimdi farklı format oldugu ıcın sıkıntı yaşıyorum tesekkurler...

Sen mdf yi iso ya çevir. mds ile işin yok.Bu arada siyah ekranın çıkma sebebi düşük hızda yazmaman olabilir.Sen 2x,yada 4x hızında yaz.Dvd+r ye çekiyorsan,.bir de dvd-r yi dene.Benim çipten dolayı dvd+r ye çekince ekran siyah olup oyunda takılma oluyordu.DVD-R kullanınca sorun düzeldi.Benim anlattığım şekilde buradan 100'e yakın oyun yazdım dvd ye hepsi çalıştı.Sorun olmması lazım :-)

15 Apr 2009, 11:12
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

thedarktower wrote:
sustalimaymun wrote:

Sen mdf yi iso ya çevir. mds ile işin yok.Bu arada siyah ekranın çıkma sebebi düşük hızda yazmaman olabilir.Sen 2x,yada 4x hızında yaz.Dvd+r ye çekiyorsan,.bir de dvd-r yi dene.Benim çipten dolayı dvd+r ye çekince ekran siyah olup oyunda takılma oluyordu.DVD-R kullanınca sorun düzeldi.Benim anlattığım şekilde buradan 100'e yakın oyun yazdım dvd ye hepsi çalıştı.Sorun olmması lazım :-)

mdf de sıkıntı olmadı dediğin gibi çektim ve çalıstı.problem BIN formatında.BIN in yanında bide CUE var dediğin gibi yuksek boyutlu olanı yani BIN i çevirdim ISO ya.dvd-r ye en düşük hızda yazdırıyorum zaten orda bir problem yok.en düşük hız 4x gözüküyor mecburen onda yazdırıyorum.10 cd çöpe attım bide bu yetmezmiş gibi bi oyunu indirdim rusca çıktı oyun dilide dönmüyor sanırım ingilizceye anlıcagın çıldırmamak içten değil.bu arada belirteyim sıkıntılı olan oyunları cd ye yazdırdım dvd ye değil çunku boyutları küçük 300 mb cıvarında..bu sorun olmaz heralde?

15 Apr 2009, 11:23
Profile
Saiyan
Saiyan

Eğer oyunun formatı dvd ise sorun olur

15 Apr 2009, 14:29
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next