GüZel Bir ÇalışMa Cosi Abi BeN Baya UğRaŞCam GaliBA Bu ProGRam ÜzERinDE
09 Apr 2008, 20:15
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Birazdan bu klavuz yardımı ile tarafımdan yapılan bir Coklu oyun CD si upload edecegim! Dolayısıyla bu klavuzun dogru olmadıgını düsünenler icinde bir kanıt olacak. PM den ulasıpta ben neden yapamıyorum diyen arkadaslar hatalarını kendilerinde arasınlar. Bundan daha acıklayıcı bir sekilde anlatamazdım herhalde. Hersey acık ve adım adım nasıl yapılacagını anlatıyorum. Lütfen PM den yazan arkadaslar oncelikle konunun basına SSS (sıkça sorulacak sorular) kısmını okusun ve her adımı dedigim gibi yapsınlar. Kolay gelsin!
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Doğru olmama imkanı yoq yapanlar nasıl yapıyor deilmi yani
hele bide sen yazdıysan dogru olmama gibi bir durumu yoq ::D bir aralar inanılmaz çok aramıştım bunu
Yazıları Küçültürsen Göze Küçük Görünecektir ve Daha iyi olacaktır
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Hate wrote:
Doğru olmama imkanı yoq yapanlar nasıl yapıyor deilmi yani hele bide sen yazdıysan dogru olmama gibi bir durumu yoq ::D bir aralar inanılmaz çok aramıştım bunu
Yazıları Küçültürsen Göze Küçük Görünecektir ve Daha iyi olacaktır
Zaten klavuzu hazırlarken aynı zamanda deneyerek yaptım ve nerdeyse tüm günümü aldı. Cunku bazen hata cıkıyordu ve hatayı aramak saatlerimi alıyordu. Ayrıca yazı fontum büyük degil (Başlıklar haric) sadece "kalın" olarak yazıyorum. Hem arka plan koyu forumda yazılarımı açık renkle yazarak kullanıcının görme problemini ortadan kaldırıyorum. Ama "kalın" halde yapmadan harfleride pek güzel durmuyor. Oyuzden her konu anlatımında "kalın" font kullanırım
Dostum gerçekten güzel bir döküman hazırlamışsın emeğine sağlık birde playstation 2 de cd tabanında olan bir oyunu dvd ye atma ve multi dvd oluşturma olaylarını çözersen şahane olur
21 Apr 2008, 09:35
olcer156
Kara KuÅŸak
Re: PSX CD'sine Çoklu Oyun Oluşturma Klavuzu
Çok güzel bir dökümen ellerine sağlık yanlız 700 mbyi geçmicekse böyle bir dökümen hazırlamak zor oluvak git şimdi 200 mb oyun bul
_________________ , seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum