DVD ye olmaz sanırım ve büyük harflerle yazmak yasak
24 Apr 2009, 22:35
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: PSX CD'sine Çoklu Oyun Oluşturma Klavuzu
o resimdeki gibi olmaz zaten..... Oyunların emule edilmis hali olması gerek. Yani ben mesela mame ROM larını verirken (PS2 icin), mame emulatorunude PS2 de oynanacak sekilde emule edip icinde veriyorum. Bu oyunları PS2 bu sekilde yazılmıs hali ile açmaz zaten
istegine gelince. Bunları PS2 de oynamak icin DVD yada CD ye yazılıp yazılmayacagı hakkında hicbir fikrim yok.... AMA CD yi PS2 nin okumayacagını biliyorum......
en az 20 kere yaptım ama olmadı yaw :S pal ı ntsc ye çewirmeyim diye ntsc oyun indirip denedim gene olmadı nerde yannış yapıyoz acaba?
12 Aug 2009, 22:59
d_drogba
Acemi
Birader öncelikle teşekkür ederim böyle güzel bi kılavuz hazırladığın için emeğine sağlık. Fakat bi sorum olucak hani elimizdeki .bin ve ya .iso uzantılı oyunumuzun içindeki dosyaları (system.cnf hariç) discroot klasörü içinde topluyoruz ya, ya bizim oyunlarımızın içinde aynı isimli dosyalar ve ya klasörler var ise nolucak. Windows dosyanın değiştirilip değiştirilmeyeceğini ya da birleştirilmek isteniyor mu onu sorucak. O zmn nabıyoruz ??
20 Aug 2009, 13:36
Muthaphukkin
Kara KuÅŸak
Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA
paylaşımın için teşekkürler, güzel bir klavuz olmuş, işime yarayacak..
_________________ PSN: THUGSTER-187
20 Aug 2009, 13:59
zaza24
Ninja
bu uygulamanın ps2 olanı yokmu? acaba!
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
@d_drogba
o zaman ana klasor icinde oyunun adı yazılan bir klasor açıp dizinleri ona gpre değiştirerek yolumuza devam ediyoruz. Hersey ana dizin icinde oldugu icin kodlanması gereken yerlere birsey yazmıyoruz, ama klasor açarsan mesela "RE3 klasoru" eski olan dizine şu şekilde değiştireceksin
"Resident Evil 3"cdrom:SLES_028.86;1 " hali şu şekle gelecek örneğin;
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum