_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
10 Jan 2007, 21:31
kyo87
Kara Kuşak
bunları kof wallpaper bolumune atsaydı be resimler cok kucuk bari
[img]link[/img] seklinde koysaydın ... bu arada 3 resim kofla ilgisi ne onu cıkaramadım :)
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
10 Jan 2007, 22:17
kamikaze
Moderator
yaw onlar sus olsun die
sus onlar sen kofa bak
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
10 Jan 2007, 23:47
kamikaze
Moderator
sorun
kucuklugunu bende anlamadim bende 1024 ama burda pit kadar kusura bakmayin daha iyisini yapmaya calisirim :-D
Ģûяђαη Ðσģαη
10 Jan 2007, 23:48
venom
Ninja
iyide neden burda burası kof yeri deilki
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
11 Jan 2007, 01:49
blacKnight
Uzman
venom wrote:
iyide neden burda burası kof yeri deilki
olur böyle şeyler ilk seferde hoş görmek lazım... konu ilgili bölüme taşındı...
yalnız resimler artık nerden alındıysa... ya upload ederken resize image işaretlenmiş ya da alıntı yaparken önce resmin büyük boyutu açılıp öyle kaydedilmemiş :)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum