Fighter Factory Programının Kullanımı:Bu program ise sff ve def uzantılı dosyaları açmak için ve editlemek için kullanacağımız oldukça kapsamlı bir program. İlk yüklediğinizde sadece def uzantıları açar program. Bu yüzden File menüsünden File Associations yazan kısma girip kutucukların hepsini işaretlerseniz orda yazan bütün dosya formatlarını açar hale gelecektir fighter factory. Aslında adından da anlayacağınız üzere bu programla kendi karakterinizi çizip oyuna ekleyebilirsiniz. Ama tabi bu söylenildiği kadar kolay değil maalesef bunun için tek tek karakterin bütün haraketlerini çizip bilgisayara aktarmak sonra gerekli animasyonları ayarlamak ses dosyalarını eklemek falan şeklinde amatör olan bir adama kafayı sıyırtacak işlemler yapmak gerekiyor Aşağıdaki resimlerde basitçe nasıl bir menüye kendi istediğiniz resmi ekleyeceğinizi görebilirsiniz.
Fighter Factory programını bu linkten indirebilirsiniz:>>>>>Download
çok süpersin emeğe saygı ben indirdim şimdi ilk lifebarımı yapcam çok saol birde bizde photoshop çalışmıyorsa ne ile yapacağız?
_________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır! Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum