|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 21 Mar 2010, 20:39
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım)
| Yazar |
Mesaj |
|
abokral99
Samuray
|
 Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım)
Bu dediğim ile normal screenpack'ı hi-res'e çevirebilirsiniz.(kendim buldum) İlk önce mwc programını indirin: MWCşifre:abokral99 mwc'yi açtıktan sonra mugen.cfg bölümüne girin ve Video seçeneğini seçin sonrada aşağıya şu gelecek:  sonrada aşağıdaki resimde yazılanı uygulayın.  Hepsini kendim yaptım kendim buldum. Girenlerin hepsi lütfen yorum yazsın. EMEĞE SAYGI 
_________________ PSP Oyunları için ISO>CSO veya CSO>ISO Dönüştürücü Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım) Joystik Ayarları (Resimli Anlatım) Mugen Windows Configüratör (%90 TR)
En son abokral99 tarafından 03 Oca 2009, 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
|
| 13 Ara 2008, 17:24 |
|
 |
|
moliver
Samuray
|
 Re: Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım)
programı vermeyi unutmuşun.resimli anlatım diyorsun ortada image da yok.
| 13 Ara 2008, 17:33 |
|
 |
|
abokral99
Samuray
|
Anlamayanlar msj çeksin elimden geldiği kadar yardım ederim
_________________ PSP Oyunları için ISO>CSO veya CSO>ISO Dönüştürücü Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım) Joystik Ayarları (Resimli Anlatım) Mugen Windows Configüratör (%90 TR)
|
| 13 Ara 2008, 18:28 |
|
 |
|
serhat11
YeÅŸil KuÅŸak
|
aga şimdi bu hi-res winmugen içinde çalışıor mu? lasımda
|
| 02 Oca 2009, 22:38 |
|
 |
|
blizzart
Samuray
Kayıt: 26 Kas 2008, 16:52 Mesajlar: 1238 Konum: Limon Bahçesi :)
|
Çalışır tabii ki (yani program).Hires mugeninin ismini "winmugen" olarak değiştir yeter  .
_________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
|
| 03 Oca 2009, 10:57 |
|
 |
|
serhat11
YeÅŸil KuÅŸak
|
çok saolsın blizzart abicim şimdi slotta fazla karakterde öle ve ayrıca arkadaşlar zaman buldukça karakter topluyorum belli bi süre sonra tek klasörde toplayacam çalışanları ayıklamak lada uğraştığım için biraz uzun sürüyor
|
| 03 Oca 2009, 16:54 |
|
 |
|
blizzart
Samuray
Kayıt: 26 Kas 2008, 16:52 Mesajlar: 1238 Konum: Limon Bahçesi :)
|
Sana verdiğim program ile bunun çabucak gerçekleştirebilirsin 
_________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
|
| 03 Oca 2009, 17:30 |
|
 |
|
serhat11
YeÅŸil KuÅŸak
|
çok saol ve hepiniz saolun trfighters kullanıcıları (kısa olmasın diye yazdım ama yinede saolun  :D)
|
| 03 Oca 2009, 18:10 |
|
 |
|
abokral99
Samuray
|
Önemli değil
|
| 18 Oca 2009, 19:00 |
|
 |
|
evil_wolf_08
Siyah KuÅŸak
|
bunu gayet basit bir şekilde not defteriyle mugen.cfg yi açarak da yapabilirsin. Bu işlem aslında hi-res yapmıyor tam olarak, sadece noktacık  (pixel) ları yumuşatıyor 
_________________ Fallen to the Dark Side , I have.

MKD Scorpion 3D W.I.P. : Tıklayın
Türkiye'nin en güncel , en iyi forumu 
DoÄŸum tarihim 09.05.1997
|
| 11 Nis 2009, 20:56 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|