Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
Bu hatanın anlamı ne?
Comic Book bölümüne girmeye çalışırken aşağıdaki hatayı verdi. Sonra ana sayfaya girmeye çalıştım, yine aynı hatayı verdi. Ayrıca 4-5 defa denememe rağmen bende aynı hatayı verdi.
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
Geçici birşey. Sitede çalışma yapıyordum o anda bu hatayı almış olmalısın. Çalışma nedeni oturum açma sorunu. Artık hangi adresten girerseniz girin tekrar tekrar oturum açılmasını istemeyecek (inşallah).
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
13 May 2009, 23:12
saibot
Ninja
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
Re: Bu hatanın anlamı ne?
Çok teşekkürler TheScorpion, hem yanıtın hem de sorunu çözmeye çalıştığın için.
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum