Forum Saat Ayarı
Forumdaki saat ayarı tutarsız bize en yakını Afganistanlı olanı fakat onunda 15 20 dakikalık bir farkı mevcut kendi ülke zaman dilimimiz varda ben mi göremiyorum yoksa cidden yok mu? Kimse sanırım forumda kimin ne zaman yazdığına bakmıyor pek.
16 Oct 2008, 08:20
moliver
Samuray
Re: Forum Saat Ayarı
evet oyle bir sorun var. ben UTC +4 seklinde ayarladım...standart +2 yada +3 tur forumlarda.
16 Oct 2008, 09:34
TheScorpion
Tasarımcı
15 dk fark var evet. Ana serverdan kaynaklanıyor sanırım. Müdahale edilebilecek birşey değil. UTC+4 en yakını.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
19 Oct 2008, 14:31
KanGüncesi
Samuray
Allah ım ne gereksiz bir konu olmuş bu böle forumdada saat olmasa nolur olsa nolur pc de cepte kolda saat var eh hergün birde onlineız zaten kimin ne zaman yazdığından haberimiz oluyor bizim bula bula bunun için başlık açılması gereksiz olmuş yani
Gereksiz olur mu? ortaya çıkan sorunla kimin ne zaman ilgilendiği açısından önemli bence ona bakarsak izmirlikız diye bir üye özel mesaj nasıl atılır diye mesaj yazmış onada gerek yokki yazsın herkes msn i ordan haberleşelim =) Forumun işlevliği açısından önemli şeyler bunlar.+ Saat sorunu halloldu yeni serverla beraber ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
28 Oct 2008, 11:48
abokral99
Kara KuÅŸak
Bencede UTC+4 en yakını ben öyle kullanıyorum zaten pc'de yazıyo saat forumda ne gerek var onu anlamadım
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
abokral99 wrote:
Bencede UTC+4 en yakını ben öyle kullanıyorum zaten pc'de yazıyo saat forumda ne gerek var onu anlamadım
Mesela yorum yapan kişinin, saat kaçta yorum yaptığını bilmek istediğin zaman işe yarayabilir forum saati. Ve de bunun gibi şeylere yarayabilir.
15 Dec 2008, 17:44
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Yeni serverdan dolayı saat uyuşmazlığı sorunu ortadan kalktı.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum