Re: forumda yaşadığım sorun
Benim bilgisayar hiç tanımıyor ip değişikliinden olabilir soruun.Eğer devam ediyorsa nick şifre yaz tekrar gir fazla büyütülcek bişey yok.
10 Jun 2009, 16:40
nesperado
Kara Kuşak
Arkadaşlar bende foruma girdiğimde bir kaç mesaj dolaşıyorum yeni mesajlara ve kendi mesajlarıma bakmak için tıklıyorum oturum açmalısınız diyor bunuda ben çözemedim yardım help me.
10 Jun 2009, 16:41
rubens9999
Kahverengi Kuşak
nesperado wrote:
Benim bilgisayar hiç tanımıyor ip değişikliinden olabilir soruun.Eğer devam ediyorsa nick şifre yaz tekrar gir fazla büyütülcek bişey yok.
cevabınız için çok teşekkür ederim ancak aynı işlemi her siteyi açışta yapınca baya bir can sıkıcı oluyor ayrıca şifreyi yazdığınız vakit şu hatayı veriyor siteye girdiniz şifreyi yazdınız yazdığınız mesajlara verilmiş cevapları görmek için sadece kendi mesajlarınızın toplandığı alanı tıkladığınızda forum anasayfası açılıyor oradan anasayfaya tıkladığınızda sizden yeniden şifre yazmanızı istiyor bu olayı bir seferde 3 kere tekrarladığı oldu bu yüzden iş baya bir can sıkıcı oluyor
_________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
10 Jun 2009, 16:48
35ımha
Moderator
Joined: 20 May 2009, 11:58 Posts: 1913 Location: D:\oyun\Shollym Patch Pes 6
nesperado wrote:
Arkadaşlar bende foruma girdiğimde bir kaç mesaj dolaşıyorum yeni mesajlara ve kendi mesajlarıma bakmak için tıklıyorum oturum açmalısınız diyor bunuda ben çözemedim yardım help me.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum