Zaman: 20 Mar 2010, 05:36

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
 forumda yaÅŸadığım sorun 
Yazar Mesaj
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Mesaj forumda yaÅŸadığım sorun
Merhaba ben bir süredir forumunuzu kullanıyorum ancak nedense 2 haftadır forumunuzda sorun yaşıyorum 2 hafta öncesine kadar forumunuzda otamatik tanıma sistemi sorunsuz çalışıyordu ancak nedense sisteminiz bunu unuttu hatta tarayıcımdaki otamatik tanıma sistemini bile tanımıyor sitenizde girerken her seferinde nickimi ve şifremi giriyorum ve şifreyi kabul ediyor vede şifremi girerken beni hatırla seçeneğini seçiyorum ama bir dahiki girişimde yine aynı şekilde sitenizle nick ve şifre azma yeri boş olarak karşılaşıyorum ayrıca sitenizde bir hata var sitenizde girerken nick ve şifre giriyorum ve siteniz şifreyi kabul ediyor sonra anasayfayı tıklıyorum bana şifreyi yazmam gerektiği uyarısı veriyor bunu tekrar yazıyorum beni forum ana sayfasına atıyor brkez daha uğraşıyorum bazen oluyor bazende bu döngü 4-5 defa tekrar ettiği bile oluyor yani nickimi ve şifremi 4-5 defa yazmak zorunda kalabiliyorum

chrome kullanıyorum ancak firefox`dada aynı sorunu yaşıyorum
bu sorunu halletmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim

31 May 2009, 16:33
Ninja
Ninja
Kullanıcı avatarı

Mesaj Re: forumda yaÅŸadığım sorun
İnternet Explorer İle Sorununu Rahatlıkla Çözebilirsin

31 May 2009, 16:59
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

evet dediğiniz gibi işe yaradı :-) çok teşekkür ederim
ancak forumun chrome`daki bu uyum sorununuda halledilse bizler için harika olur

En son rubens9999 tarafından 31 May 2009, 18:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

31 May 2009, 18:18
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

evet çünkü chrome daha hızlı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Resim
Resim
Resim

31 May 2009, 18:20
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

Bende chrome ve firefox kullanıyorum sorun yok. Tarayıcının çerez ayarlarında problem vardır...

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

31 May 2009, 20:59
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Ben firefox kullanıyorum (eklentiler süper) hiçbir sorunum yok.

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc
Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4
http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html

31 May 2009, 22:01
Profil WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

TheScorpion yazdı:
Bende chrome ve firefox kullanıyorum sorun yok. Tarayıcının çerez ayarlarında problem vardır...

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ancak bir süre öncesine kadar tarayıcıda sorunsuz kullanıyordum.
Bu çerez ayarlarını nasıl yapabilirim ve bu ayarları nasıl yapmalıyım
?

01 Haz 2009, 12:03
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

benim başıma öle bir durum gelmişti bir keresinde.CCleaner programını indirip internetteki bütün geçmişi kayıtları silmiştim.Sonra Her girdim siede 1 kere kullanıcı adı şifre yazıp hatırla deyince hatırlıyordu :-D

bu arada firefox kullanmanı cidden tavsiye ederim hele şu yeni google arama motorundan firefox ile kurtulabilirsin.(Yeni google arama motorunda snein yazdıkların kayıtlı kalmadan sen her harfte sana ne yazacanı tahmin eder bi bakıma.Bu benim için çok kötü bir durumdu:çünkü ben oyun crackleri,patch,serial lerle uğraştığımz aman her bilgi önemli :-D Uzun lafın kısası Firefox kullanın eklentilerini kendiniz seçin.)

05 Haz 2009, 19:00
Profil WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

şu an chrome kulanıom ve bu sorun yok hatta uzun zamandır chrome kulanıom hiç bi sorun yok bu senden kaynaklı bence

Resim
Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at :D

A O G T ne? diceksiniz

Army Of God Team...

05 Haz 2009, 19:15
Profil WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kamikaze yazdı:
benim başıma öle bir durum gelmişti bir keresinde.CCleaner programını indirip internetteki bütün geçmişi kayıtları silmiştim.Sonra Her girdim siede 1 kere kullanıcı adı şifre yazıp hatırla deyince hatırlıyordu :-D

bu arada firefox kullanmanı cidden tavsiye ederim hele şu yeni google arama motorundan firefox ile kurtulabilirsin.(Yeni google arama motorunda snein yazdıkların kayıtlı kalmadan sen her harfte sana ne yazacanı tahmin eder bi bakıma.Bu benim için çok kötü bir durumdu:çünkü ben oyun crackleri,patch,serial lerle uğraştığımz aman her bilgi önemli :-D Uzun lafın kısası Firefox kullanın eklentilerini kendiniz seçin.)

cevabınız için çok teşekkür ederim hocam
tyux89 yazdı:
şu an chrome kulanıom ve bu sorun yok hatta uzun zamandır chrome kulanıom hiç bi sorun yok bu senden kaynaklı bence

uzun zamandır bendede bu problem yoktu ama sorun benim bilgisayarımda ise neden aynı sorunu internet explorer`da yaşamıyorum?

10 Haz 2009, 15:35
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 14 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion