forumda yaşadığım sorun
| Yazar |
Mesaj |
|
rubens9999
Siyah KuÅŸak
|
 forumda yaşadığım sorun
Merhaba ben bir süredir forumunuzu kullanıyorum ancak nedense 2 haftadır forumunuzda sorun yaşıyorum 2 hafta öncesine kadar forumunuzda otamatik tanıma sistemi sorunsuz çalışıyordu ancak nedense sisteminiz bunu unuttu hatta tarayıcımdaki otamatik tanıma sistemini bile tanımıyor sitenizde girerken her seferinde nickimi ve şifremi giriyorum ve şifreyi kabul ediyor vede şifremi girerken beni hatırla seçeneğini seçiyorum ama bir dahiki girişimde yine aynı şekilde sitenizle nick ve şifre azma yeri boş olarak karşılaşıyorum ayrıca sitenizde bir hata var sitenizde girerken nick ve şifre giriyorum ve siteniz şifreyi kabul ediyor sonra anasayfayı tıklıyorum bana şifreyi yazmam gerektiği uyarısı veriyor bunu tekrar yazıyorum beni forum ana sayfasına atıyor brkez daha uğraşıyorum bazen oluyor bazende bu döngü 4-5 defa tekrar ettiği bile oluyor yani nickimi ve şifremi 4-5 defa yazmak zorunda kalabiliyorum
chrome kullanıyorum ancak firefox`dada aynı sorunu yaşıyorum bu sorunu halletmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim
_________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
|
| 31 May 2009, 16:33 |
|
 |
|
keepout1
Ninja
|
 Re: forumda yaşadığım sorun
İnternet Explorer İle Sorununu Rahatlıkla Çözebilirsin

|
| 31 May 2009, 16:59 |
|
 |
|
rubens9999
Siyah KuÅŸak
|
evet dediğiniz gibi işe yaradı çok teşekkür ederim ancak forumun chrome`daki bu uyum sorununuda halledilse bizler için harika olur
_________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
En son rubens9999 tarafından 31 May 2009, 18:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 31 May 2009, 18:18 |
|
 |
|
ilker100
Siyah KuÅŸak
|
evet çünkü chrome daha hızlı

|
| 31 May 2009, 18:20 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Bende chrome ve firefox kullanıyorum sorun yok. Tarayıcının çerez ayarlarında problem vardır...
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 31 May 2009, 20:59 |
|
 |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
Ben firefox kullanıyorum (eklentiler süper) hiçbir sorunum yok.

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 31 May 2009, 22:01 |
|
 |
|
rubens9999
Siyah KuÅŸak
|
TheScorpion yazdı: Bende chrome ve firefox kullanıyorum sorun yok. Tarayıcının çerez ayarlarında problem vardır... Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ancak bir süre öncesine kadar tarayıcıda sorunsuz kullanıyordum. Bu çerez ayarlarını nasıl yapabilirim ve bu ayarları nasıl yapmalıyım?
|
| 01 Haz 2009, 12:03 |
|
 |
|
kamikaze
Samuray
|
benim başıma öle bir durum gelmişti bir keresinde.CCleaner programını indirip internetteki bütün geçmişi kayıtları silmiştim.Sonra Her girdim siede 1 kere kullanıcı adı şifre yazıp hatırla deyince hatırlıyordu bu arada firefox kullanmanı cidden tavsiye ederim hele şu yeni google arama motorundan firefox ile kurtulabilirsin.(Yeni google arama motorunda snein yazdıkların kayıtlı kalmadan sen her harfte sana ne yazacanı tahmin eder bi bakıma.Bu benim için çok kötü bir durumdu:çünkü ben oyun crackleri,patch,serial lerle uğraştığımz aman her bilgi önemli  Uzun lafın kısası Firefox kullanın eklentilerini kendiniz seçin.)
| 05 Haz 2009, 19:00 |
|
 |
|
tyux89
Samuray
|
şu an chrome kulanıom ve bu sorun yok hatta uzun zamandır chrome kulanıom hiç bi sorun yok bu senden kaynaklı bence

Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at 
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
|
| 05 Haz 2009, 19:15 |
|
 |
|
rubens9999
Siyah KuÅŸak
|
kamikaze yazdı: benim başıma öle bir durum gelmişti bir keresinde.CCleaner programını indirip internetteki bütün geçmişi kayıtları silmiştim.Sonra Her girdim siede 1 kere kullanıcı adı şifre yazıp hatırla deyince hatırlıyordu bu arada firefox kullanmanı cidden tavsiye ederim hele şu yeni google arama motorundan firefox ile kurtulabilirsin.(Yeni google arama motorunda snein yazdıkların kayıtlı kalmadan sen her harfte sana ne yazacanı tahmin eder bi bakıma.Bu benim için çok kötü bir durumdu:çünkü ben oyun crackleri,patch,serial lerle uğraştığımz aman her bilgi önemli  Uzun lafın kısası Firefox kullanın eklentilerini kendiniz seçin.) cevabınız için çok teşekkür ederim hocamtyux89 yazdı: şu an chrome kulanıom ve bu sorun yok hatta uzun zamandır chrome kulanıom hiç bi sorun yok bu senden kaynaklı bence uzun zamandır bendede bu problem yoktu ama sorun benim bilgisayarımda ise neden aynı sorunu internet explorer`da yaşamıyorum?
|
| 10 Haz 2009, 15:35 |
|
 |
|