Zaman: 19 Mar 2010, 13:33

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Dosya ve Resim Upload Etmek [Avatar-İmza][Resimli Döküman] 
Yazar Mesaj
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

hemenpaylas kapandı yaa keske kapanmasaydı

05 Ara 2006, 19:52
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

hemenpaylas yoksa rapidshare var. Mantık aynı.

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

05 Ara 2006, 20:30
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

tmm ben ilk mesajıma rapidshare içinde bi döküman koyarım zorluk çeken arkadaşlar varsa...

06 Ara 2006, 14:39
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Mesaj tesekkür ederim
teşekkür ederim ben bilmiyodum saol yalnız sorum war resimlerimi nereye koycam hocam onuda sölersen iyi olur

13 Oca 2007, 10:56
Profil WWW
Süper Moderator
Süper Moderator
Kullanıcı avatarı

resimlerini bir yere koymucan :D onları www.imageshack.us gibi direk resim linki verebilen sitelere upload etcen...ordan sana uplaod ettigin link hakkında sana bir suru link verecek. onlardan işine yarıcak olan en akttaki olanı...

o linki alıyorsun foruma geliyorsun :D ....daha sonra mesaj atma kısmına gelip

[img]-linki%20buraya%20yazıyorsun%20bosluk%20bırakmadan%20ve%20su%20basa%20ve%20sona%20koydugum%20tireler%20olmadan-[/img]

tabi bununda bir kısa yolu var....aldıgın linki yapıstır mesaj kutusuna sonra hepsini sec ve yukarda Resim Ekle: Resim yazısını veren sarı renkli kucuk oslada uzaktan dag resimli icona tıklıyosun...bu icon adresin basına ve sonuna [img],[/img] otomatik koyuor. yani elle yazmaya gerek kalmıyor

13 Oca 2007, 12:59
Profil WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Mesaj Re: Dosya ve Resim Upload Etmek [Resimli Döküman]
blacKnight yazdı:
Forumumuzda iki konu sıkça sorulduğu için böyle bir döküman hazırlama ihtiyacı duydum... Upload konusunda zorluk çeken arkadaşların işine yarayacağı kanaatindeyim...

Nasıl Upload Yapılacağı konusuna gelince...

Dosya Upload Etmek

dosyalarımızı www.hemenpaylas.com , www.rapidshare.de gibi sitelere upload edebilioruz... Benim tavsiyem hemenpaylas.com çünkü hem türkçe
hem de rapid ve megaupload gibi sorun çıkarmıo başımıza...

Hemenpaylas.com da nasıl upload yağılacağını kısaca anlatayım... gerçi sitede gerekli açıklama yapılo zaten...

Siteye girdikten sonra ''Gözat'' a tıklıyoruz... çıkan pencereden upload edeceğimiz dosyayı çift tıklıyoruz veya bir kez tıklayıp ''aç'' da diyebiliriz...
Resim
sonra hemen alttaki ''yükle'' seçeneğine tıklayarak dosyamızı upload etmeye başlıoruz... (Dosya upload edilene kadar sayfa kapatılmamalı)

Resim

Resim Upload Etmek

Avatarınız ve İmzanız için veya bir konuda yazarken resim eklemek isterseniz kullanacağınız resmi bir resim upload sitesine upload edip burada linkini kullanmanız gerekir. Nasıl yapılacağı hakkında resimli bir döküman hazırladım. Resimlerdeki anlatıma uyarak sizde avatarınıza, imzanıza veya yorum yazdığınız konuya resim ekleyebilirsiniz.

Resim upload etmek için benim tavsiyem www.imageshack.us sitesidir. Anlatımımı da bu siteye göre yapacağım. İlk etapda www.imageshack.us sitesine giriyoruz.

Resim
Resim
Resim

Eğer resmimizi imzamıza ekleyceksek yine hesabımız bölümündeki ''İmza'' satırına resmin linkini [img]............[/img] kodları arasına yazarak ekliyoruz. Aynı yöntem bi başlıkta cevap yazarken resim eklemek istediğimiz zaman için de geçerli. Yani resim eklerken

Kod:
[img]Resminizin Linki[/img]
şeklinde olmalı.
bu görüntü çıkmıyo karşıma daha deişik çıkıyo

24 Nis 2007, 19:28
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Resimli dökümanı yeniledim. Dosya uploadını www.rapidshare.com a göre, resim upload ını da http://imageshack.us sitelerine göre yaptım... Dökümanı hazırlamam tam 2 saatimi aldı... Resimlerle adım adım anlattım... Lütfen artık "Avatar atamıyorum, imzama nası resim koycam" tarzında başlıklar açılmasın...

25 Nis 2007, 02:10
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞ BEN DE NASIL UPLOAD EDERİM DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYORDUM
ÇOK TEŞEKKÜRLER

21 Haz 2007, 18:50
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

çok teşekkürler arkadaşım vallaha ben bile bir şeyi bu kadar ayrıntılı anlatamazdım ellerine sağlık çok zahmet olmuş teşekkürler :-) :-)

05 Tem 2007, 13:22
Profil WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

11 Tem 2007, 17:54
Profil WWW
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 36 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion