Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 12:49

Search this topic:
 benim fikrim!!! 
Author Message
Beyaz Kuşak
Beyaz Kuşak

Post benim fikrim!!!
ya bu forum süper ilgilendiğim herşey var burda (anime-manga,mugen,Emulator vs.) ama tanışma bölümü neden yok yani ben bu forumda kalıcı olmak istioyorm bunun için sizinle kaynaşmam lazım Tnışma bölümü yokmu yoksa warda benmi bulamadım cvplarınızı bekliyorum...

27 Nov 2009, 13:35
Profile
Kara Kuşak
Kara Kuşak

Post Re: benim fikrim!!!
cafe muhabbet bölümü var

Image
Image
Image
Image
Image

27 Nov 2009, 14:01
Profile
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

Location: küçük bir beldeηiη YayLasıηdaydıм ¿ (:вєηdє вiŁмiчǿгuм şiмdi ¦D sorduм zıkımın dibindeyмişiм !¿(:-
Tanışmak istiyosan benim yolumdan ardım sıra git,emin ol"Arkadaşca uzattığın el havada kalmaz"Pratikte denenmiştir,
uygulamada okursun neler oldu sanırım yenisin seni ilk ben kucaklamak istedim.noel baba gibi olmasada kucağım...sıcaklığım aynıdır,vokur vokur kaynaştık işte benim fikrim!!! bu nasıl kaynaşmak istediğin seni bağlar... :-D
Tanışmak başkadır, tanımak çok başka.demi 8) kalıcı olmak istiyosanda paylaştığın kadar sömürme itibarımızı kazan :shock: wellcome trfighters

27 Nov 2009, 14:07
Profile WWW
Beyaz Kuşak
Beyaz Kuşak

teşekkürler hepinize

27 Nov 2009, 15:04
Profile
Siyah Kuşak
Siyah Kuşak

dostum ilk önce hoşgeldin foruma burda kessinlikle iyi vakit geçireceğine inanıyorum gerek forum üyeleri gerekse moderatörler burda her konuyla ilgileniyorlar (görmüşsündür tabii :D ) tanışmak istiyorsan burdan "hadin tanışalım" bölümü var burdan diğer arkadaşlarla tanışabilirsin istersen :-)

Dragon Ball Kai [DirtyDragon Fansub]
Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla

Image

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

09 Dec 2009, 13:13
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

akatsuki wrote:
Tanışmak istiyosan benim yolumdan ardım sıra git,emin ol"Arkadaşca uzattığın el havada kalmaz"Pratikte denenmiştir,
uygulamada okursun neler oldu sanırım yenisin seni ilk ben kucaklamak istedim.noel baba gibi olmasada kucağım...sıcaklığım aynıdır,vokur vokur kaynaştık işte benim fikrim!!! bu nasıl kaynaşmak istediğin seni bağlar... :-D
Tanışmak başkadır, tanımak çok başka.demi 8) kalıcı olmak istiyosanda paylaştığın kadar sömürme itibarımızı kazan :shock: wellcome trfighters

Sitede bende yeniyim benim içinde çok iyi bir site trfighters ve @akatsuki abi ben senin yazdıklarından hiç bişey anlamıyorum oturdum senin bütün mesajlarını okudum hiç bi şey anlamadım 'Karakter Bilmecesi' diye yazında varmış onuda okudum ondan da bişey anllayamadım çok afedersin :?

09 Dec 2009, 13:49
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 6 posts ]