Sega'nın Klasik ve Efsane Oyunu Sonic Cep'te!
Yaklaşık 3 yıl önce K500i telefonum için Sonic'i o zamanlar saatlerce uğraşıp TÜRKÇE'leştirmiştim, şimdi bilgisayarı karıştırırken bu oyunu buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Sesler, grafikler herşey aynı fakat bölümler orijinalinden daha az. Oyun büyük ihtimalle bütün Java destekli telefonlarda çalışır.
Re: Sega'nın Klasik ve Efsane Oyunu Sonic Cep'te!
Yani bu SGH-e 250'de çalışır? Paylaşım için teşekkürler.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
19 Jan 2010, 22:18
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
@xmahonix Koyduğun oyun Sonic Unleashed.Konudakiyle alakası yok.
@good Telefonun Java destekliyorsa çalışır.Ama bunun şuan için önemi yok çünkü konudaki oyun resimdeki oyun değil. Daha önce Sonic'in serisini paylaşmıştım: forum-f57/ileti-t27603.html Konudaki linkler ölü ama vaktim olduğu zaman bütün oyunları tek link olarak upload edicem.O zaman indirirsin.
Valla E-250 ye oyun atmak adamı çileden çıkarıyor. Ben Sonic Unleashed in javasını oynadım. Kendi tel imde çok kasıyo ve görüntü kötü ama Sony Ericcson da oynadım bayağı hızlı ve süperrrrrr
_BJK_ wrote:
@xmahonix Koyduğun oyun Sonic Unleashed.Konudakiyle alakası yok.
@good Telefonun Java destekliyorsa çalışır.Ama bunun şuan için önemi yok çünkü konudaki oyun resimdeki oyun değil. Daha önce Sonic'in serisini paylaşmıştım: forum-f57/ileti-t27603.html Konudaki linkler ölü ama vaktim olduğu zaman bütün oyunları tek link olarak upload edicem.O zaman indirirsin.
Tamam o zaman bekliyorum. :)
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum