Tekken Mobile (Bluetooth Destekli)
| Author | Message |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) aronow wrote: _BJK_ wrote: İşte o çok zor  Niye hep bizim istediğimiz en zoru ya bi Xbox 360 ım olsaydı.  ----------------------------------------------------------- Edit: Samsung J700'de çalışırmı Java destekli oda ? Bilmiyorum,sadece o 2 modelde çalışacağı yazmış aldığım yerde.Bi dene istersen,birşey kaybetmezsin  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 07 Mar 2010, 00:11 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Konuya oyunun bütün telefon versiyonları eklendi. _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 13 Mar 2010, 02:27 | |
 |
| good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Tek kişilik oyanıyormu bu oyun,Multiplayer yazıyorda? Ve sanırım sgh 250'de de çalışır ub oyun,çalışırsa telefon'um tamirden gelince ilk iş bunu atacağım.. Paylaşım için teşekkürler. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
|
| 17 Mar 2010, 03:27 | |
 |
| aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Tüm versiyonlar yazıyo ama belli versiyonlar yine herhalde linklerte çeşitli modellerin isimleri var benim de tam deniyeceğim gün kart okuyucum bozuldu. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
|
| 17 Mar 2010, 13:21 | |
 |
| good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) aronow wrote: Tüm versiyonlar yazıyo ama belli versiyonlar yine herhalde linklerte çeşitli modellerin isimleri var benim de tam deniyeceğim gün kart okuyucum bozuldu. Tüh ya,nasıl atacaz şimdi şarkıları :) _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
|
| 17 Mar 2010, 15:26 | |
 |
| soniczeki Siyah Kuşak Joined: 05 Jul 2007, 09:21 Posts: 285 Location: Mario,Sonic,Crash,Rayman Hastası |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Hemen indiriyorum.  Saolun gerçi benim telefon kaldırmaz heralde.  s60v2 ama javaları yavaş açıyo RAM düşük telefonun xD _________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON 
|
| 17 Mar 2010, 19:13 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) good wrote: Tek kişilik oyanıyormu bu oyun,Multiplayer yazıyorda? Ve sanırım sgh 250'de de çalışır ub oyun,çalışırsa telefon'um tamirden gelince ilk iş bunu atacağım.. Paylaşım için teşekkürler. Tek başına da oynayabilirsin  Bu arada yorumlarınız için sağolun arkadaşlar,birşey değil... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 17 Mar 2010, 22:50 | |
 |
| good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Tekken 6 yokmu tekken 6  _________________
|
| 17 Mar 2010, 22:55 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) Konudaki oyunda Tekken 6 dövüş mekanları kullanılmış ama T6'daki yeni karakterler yok. Buna çakma Tekken 6 (gibi) diyebiliriz  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 17 Mar 2010, 22:59 | |
 |
| melih182 Beyaz Kuşak Joined: 21 Jan 2010, 20:11 Posts: 15 |  Re: Tekken Mobile (Bluetooth Destekli) _BJK_ wrote: Konudaki oyunda Tekken 6 dövüş mekanları kullanılmış ama T6'daki yeni karakterler yok. Buna çakma Tekken 6 (gibi) diyebiliriz  çok saol indiriyorum keşke lars ve miguel olsaymış onlar çok güçlü yaa
|
| 02 Mar 2011, 18:02 | |
 |
|