_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
01 Aug 2009, 17:14
KEn MasTerS
Siyah Kuşak
Re: PC - Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos Serisi [Full]
bende böyle bir dosya yok...
01 Aug 2009, 17:30
utkanypk
Siyah Kuşak
Güzel olmuş teşekkürler.
_________________ Çaylağın usta olacağı gün gelir. ASH CRImSON
05 Aug 2009, 12:12
mendeleevyum
Beyaz Kuşak
ya beyler oyun ingilizce değil mi kafanıza göre mi oynuyorsunuz yoksa herkesin ingilizcesi süper de ben mi bilmiyorum?
08 Sep 2009, 04:31
kamikaze
Moderator
İngilizcem oyunda ne yapmam gerektiğini anlayabileceğim kadar iyi.Hem ben yu-gi-oh hayranıyım.Çizgi filmlerini hiç kaçırmazdım.kartlara ordan aşinayım.Bide zamanında Türkçe yu-gi-oh kartları vardı onlardan bilgim var.En son oılarakta Amerikadan arkadaş Türkiye'de dedesini ziyarete gelmişti 3 aylığına.Arkadaşın elinde Orjinal kaiba destesi var dı oyunlar duello yapardık bana çoğu şeyi göstermişti.
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
08 Sep 2009, 08:47
wolfeser
Mavi Kuşak
ya sadece yugihlemi oynanıyor oyun başka oynanmıyor herhalde
11 Sep 2009, 00:10
kamikaze
Moderator
3 oyundada farklı kişilerle duello yapıyorsun.Yugi ile duello,Kaiba ile duello,Joey ile duello.Sen farkı bir karaktersin.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum