Re: PC - Yu Gi Oh! | Complete Collection [Full]
Farklı linklerle Aynı konuyu ben açtım tabi benim konu daha zengin di link bakımından
Teşekkürler.Konular Birleştirildi
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
23 Jul 2009, 17:39
KEn MasTerS
Siyah Kuşak
Re: PC - Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos Serisi [Full]
hepsinin bir arada olması güzel olmuş.teşekkürler...
23 Jul 2009, 22:16
KanGüncesi
Samuray
zenginliğini yesinler senin kami haha iyi yapmışsın
Evet arkadaşım tek link oluyor ve Adrive den indirdiğin bütün yugioh oyunlarının çalışma garantisini veriyorum(kendim seriyi Adrive den indirdim)
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
25 Jul 2009, 16:05
KEn MasTerS
Siyah Kuşak
Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos: Yugi The Destiny adrive dan indirdim sorunsuz çalıştı tekrar teşekkürler...ama oyun save yapmıyor...
01 Aug 2009, 14:16
kamikaze
Moderator
Save diyince oyundan atıp Hata Raporu çıkartıyorsa çözümü;
Üstteki resimdeki gibi oyunun konumunun olmasına dikkat et 1 harf bile yanlış olsa save olmaz.Oyunu kurarken hiç update kurmıycaksın.Update işi akrıştırıyor.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum