_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
09 Jan 2010, 13:06
JIN007
Uzman
Re: PC - SWAT 2 [Full]
Arkadaşlar Bu Swat 3 Elite Edition'nun crack dosyasını bulamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz. Swat 3 İso aldım ama içinde crack yok açılmıyor yardımcı olurmusunuz.
Bunu buraya yazman gerekmiyor ilgili başlığa yaz cevabını alırsın,olmadı oyun istek bölümünden crack iste direk verirler.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
03 Feb 2010, 23:12
RC3
Kara KuÅŸak
Re: PC - SWAT 2 [Full]
yav bilmiyorum ama bu fps oyunu değil ! rica ediyorum konuyu taşıyın !
Swat adıyla sanıyla taktik f.p.s'dir. Rainbow işi bozunca lider o olmuştur. Yani swat kesinlikle fps'dir, ama taktik fps. Ha senin yüklendiğinde sorun varsa bilemicem
Ve rarlayıp oyunun ismini değiştirseydin iyi olurdu. Rapid yakın zamanda siler o dosyayı. Yasal içerikli dosyalar siliniyor.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum