_________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.
06 Jul 2008, 00:08
mütevazı
Acemi
Re: Emulator - Rom Genel İstekleri
teşekkürler, halletim bile.
06 Jul 2008, 00:54
CrazyBoY2099
Acemi
selam arkadaşlar ben dead or alive 2 veya millenium oyununu arıyorum aslında oyunu buldum ama çalıştıracak emulatörü bulamadım ben bu oyunu nasıl açabilirim bilgisi olan var mı bir çok emulatör yükledim ama bir türlü açamadım zinc emülatörü dead or alive ++ oyununu açıyor ama millenium ve 2 açmıyor dün beş saat uğraştım ama bir türlü yapamadım
08 Jul 2008, 22:10
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Dead or Alive Millenium ve 2 oyunlarını MAME emulatöründe çalıştırabilirsin Ama öncelikle indirdiğin oyunların Mame versiyonu olması lazım.Buradan oyunları indirip,Mame emulatöründe oyunları oynayabilirsin İşte oyunların Mame emulatörü için olan linkleri:
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Alla alla nasıl oldu anlamadım Neyse birazdan düzeltirim ------------- Düzenleme: Tamamdır hallettim.Bak bakalım şimdi olmuş mu? Bu arada uyardığın iyi oldu sağolasın
[quote="_BJK_"]Dead or Alive Millenium ve 2 oyunlarını MAME emulatöründe çalıştırabilirsin Ama öncelikle indirdiğin oyunların Mame versiyonu olması lazım.Buradan oyunları indirip,Mame emulatöründe oyunları oynayabilirsin İşte oyunların Mame emulatörü için olan linkleri:
dostum senin dediğin romları yükledim ama mame emülatörü hata veriyor acaba hata nerde şöyle bir hata çıkıyor. the selected game is missing one or more required Rom or CHD images Mame Emulator. acaba ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı? ayrıca oyun listede görünüyor ama o hatayı veriyor
Mame bu oyunları kaldıramaz, bence Sega Dreamcast versiyonuna gözat nulldc'nin son sürümüyle oynarsın (beta1 di galiba)
09 Jul 2008, 01:30
CrazyBoY2099
Acemi
aigin wrote:
Mame bu oyunları kaldıramaz, bence Sega Dreamcast versiyonuna gözat nulldc'nin son sürümüyle oynarsın (beta1 di galiba)
şimdi onuda indirdim ama oda olmadı zaten dreamcast büyük boyuttaki iso dosyalarını açıyomuş dead or alive2 zaten toplamı 4 mb sanırım mame açıyo ama bende bir hata veriyor ne olduğunuda anlamadım sanırım bulamıyacam
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum