raphael_82 wrote:
teşeekkür ederim haggar baba büyüksün...
---- 14 dakika sonra eklendi ----
denedim olmadı haggar saol
bak arkadasım oyunlarda da genelde aynı sorunlar oluyor,bu genelde yaptıgınız hata
eger sag alttaki (saat,dil flan olan kısım) gorev cubugunda olan,gizlenen her programı kapat...cunku sen gormesende onlar calısır durumda,ozelliklede antivirusu kapat...ve halada bir yavaslama varsa antivirusle bil ını 1tarat
16 Jul 2007, 17:11
Haggar
Siyah KuÅŸak
haggar ne yaptımsa 0.64 ten baska butun mame lerde oyunlar cok yavas oluyo bi türlü hızlanmadı ne yapim başka anlamadım ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
20 Jul 2007, 18:10
Haggar
Siyah KuÅŸak
Ay bayılazaaaamm , ay bayılzaaaamm .
Hayatımı söndürdün be raphael , sen en iyisi yeni, donanımı yüksek bi pc al, sende rahat et bende rahat edeyim.
20 Jul 2007, 18:46
eljose
Beyaz KuÅŸak
HI.. is there a tutorial to know how to play "Mame KAILLERA" online ?? i mean can you play online with every MAME rom ?? this sound very nice
23 Jul 2007, 16:01
Haggar
Siyah KuÅŸak
eljose wrote:
HI.. is there a tutorial to know how to play "Mame KAILLERA" online ?? i mean can you play online with every MAME rom ?? this sound very nice
Yes, u can play every mame rom on kaillera with this Mame. Even CPS3 games playable for mame++117. Go to File menu on your Mame117 and click to Kaillera Netplay... , when Kailleraclient appears click on to Refresh List button find a fast server (low ping) and that's all.
23 Jul 2007, 17:55
oteham
Acemi
dialoglar
haggar oncelikle saol sayende cps3 mamede oynuyoz benim sorum senin mame 118 hepsi bir arada kampanyandan bizde faydalandik eski mameyi sutladik senin mameye(mame++118) attik romlari guzel oynuyoz fakat oyunlardaki dialoglar usa romu olmasina ragmen(eskiden boyle degildi) ingilizceden japoncaya dondu ozellikle kof oyunlarinda ben ugrastim yapamadim sen belki ayarlarsin simdiden saol yardimlarin icin
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum