Re: 2 Oyunculu Hızlı Kaillera [resimli anlatım]
eyüp yazdı:
Ya işin kötü tarafı kof 97 ve 98'den başka kof oyununu mamede çalıştıramadım bu yüzden full mame kof serisini indirdim yine çalışmadı...
Dostum senin derdinin çaresini anlatıyorum
1.All Mame bios diye bi dosya var google da arat rahat bulursun bulamazsan gametronik diye bi site var orda var.
bu dosyayı Mame emulatoru içindeki rom klasörü içine atıyosun oyunlarda bu klasörde olacak bu şekilde görüyo
2. yöntem biraz daha zor ama kesin çözüm, kof veya Neo-Geo oyun romlarının tamamında geçerlidir, kof2002.zip diye elinde oyuna ait oyun var diyelim masaüstünde bi klasör oluştur, sonra bu klasöre oyunun dosyalarını aç, yani kof2002.zip klasörü içindekileri, sonra All Mame Bios.zip klasöründen neo-geo dosyasını çıkart buda zip lidir,
Dosyayı oluşturduğun masaüsütndeki Yeni kalsörün içine kof2002.zip den çıkan dosyalarla birlikte tekrardan oyunun orjinal adı ile zip le(burası önemli orjinal isim ne ise aynı ismi vermelisiniz.) yeni oluşturduğun kof2002.zip dosyasını mame rom klasörüne veya o bulunduğu klasörü mame ye göster. Oyunu %100 görecek, bu en kesin çözüm zahmetli ama kesin çözüm budur...