var arkadaşım options-configure-plugins-pad-dolpin kb/360 pad eğer bu seçenek yoksa sana tavsiyem forum-f117/ileti-t23855.html burdan yeni sürümünü indir sorunsuz çalışıyor
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
06 Apr 2009, 21:17
taha
Beyaz KuÅŸak
Re: Game Cube (Wİİ) Emulatörü
Arkadaşlar linki yeniledim indirmek isteyenler için kolay gelsin..
07 Apr 2009, 20:21
NaRe_TuRKeY
YeÅŸil KuÅŸak
saol kardeşim ellerine sağlık..
08 Apr 2009, 14:43
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
Bu çok eski versiyonu...Benim verdiğim imzamdaki konudaki emulator son versiyon ve daha çok oyun destekliyor.Ve kat kat hızlı...
Bu çok eski versiyonu...Benim verdiğim imzamdaki konudaki emulator son versiyon ve daha çok oyun destekliyor.Ve kat kat hızlı...
katılıyorum arkadaşlar
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
15 Apr 2009, 13:39
by sinsi
Acemi
abiler ben pokemon colesseum indiriyorum da sizin verdiğiniz emulatörde çalışır mı sistemlerim şunlar. ge force 8600gt 512 mb ekran kartı. 3gb ram. intel core 2 duo sistemi
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum