Ben bu emulatörde tekken tag ı bir türlü açamadım.Aynen dediklerinizi yapıyorum, oyunu da available arcades menüsünde görüyorum çift tıklıyorum küçük bi ekran açılıyor hemen kapanıyor.Bir türlü oyun açılmıyor. Oyunu açabilseydim denicektim, açabilenler şunları bi denerse belki hız artabilir.Config.exe ye girip ordan video ayarlarına girip use fps limiti işaretleyin ve fps limitin yanındaki sayıyı 90 yapın.Ben böyle psx de fps yi 90 a sabitliyordum.Belki bu emulatörde de sabitler fps yi 90 a hıphızlı oynanır. Belki sorun benim pc dendir diye birde amcamın pc de denedim.Onun pc yeni nesil bütün oyunları high da açıyordu.Fakat yine aynı şey oldu ve oyuna çift tıklıyorum açılıyor hemen kapanıyor.Yardım ederseniz sevinirim...
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
24 Jul 2010, 11:52
mahmut999
Ninja
Joined: 29 Feb 2008, 22:40 Posts: 1056 Location: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
Re: tekken tag tournament - yeni emulator -
O linkte emulatör yok. Bu emülatorde de oyunu görmedi sanırım..
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
24 Jul 2010, 12:45
mahmut999
Ninja
Joined: 29 Feb 2008, 22:40 Posts: 1056 Location: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
Re: tekken tag tournament - yeni emulator -
Neyi yapamadığımı anladım..
bu dosyaları nereye atacağım?
hangi klasöre
_________ Bu sorunu çözdüm. tuşları nasıl bu mameuifx emülatörün ?
24 Jul 2010, 15:19
PreviouS
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 20 Dec 2007, 11:26 Posts: 242 Location: SSh Root Administrator ( ASP , PHP , HTML )
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum