Re: Emulatör Room(oyun) Servisi
Oyunu biraz daha açıklarsa bulabilirim.Tusubasa gibi ama 2 kişi var sahada onumu diyorsun?
17 Jun 2009, 21:15
35ımha
Moderator
Joined: 20 May 2009, 11:58 Posts: 1913 Location: D:\oyun\Shollym Patch Pes 6
hayır tsubasa nın aynısı sadece adamlar degişik tsubasamım özel vuruşları vardıya bu oyunda da robertin vuruşları vardı ben o oyunu çok oynardım arkadaşa 3 kaset verip tek oyunlu olarak onu almıştım ama ne oldugunu bilmiom ben çok aradım ama bulamadım bi bulunursa varya süper olur
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum
18 Jun 2009, 06:55
tyux89
Kara Kuşak
robert ralf robin (kaptan) jack (yada john da olabilir kaleci) kevin ... oyunun adı tecmo soccer yada tecmo cup soccer di ve forumdada wardı ben indirdiydimde format yedi pc
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
18 Jun 2009, 08:17
35ımha
Moderator
Joined: 20 May 2009, 11:58 Posts: 1913 Location: D:\oyun\Shollym Patch Pes 6
tyux89 wrote:
robert ralf robin (kaptan) jack (yada john da olabilir kaleci) kevin ... oyunun adı tecmo soccer yada tecmo cup soccer di ve forumdada wardı ben indirdiydimde format yedi pc
işte senin bahsettigin benim aradıgım oyun bulursanız sevinirim ben aradım ama bulamadım bikaç resim koyiyim beli yardımcı olur
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum