Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
Re: Ateri Oyunları
Bilgisayarı iyi olmayanlar için Nestopia ideal.Ancak pc niz azıcık iyiyse FCEUX veya JNES kullanmanızı öneririm...Grafik filtreleme olsun , ses kalitesi olsun ; en başarılı 2 emulatordur FCEUX ve JNES...
Ayrıca NES oyunlarını indirmeden internet üzerindende oynayabilirsiniz.Hepsi aşağıdaki linkte mevcut
işte bu çok güzel kasaba kasaba dolaşıyorsun görevler yapıyorsun çok güzel bi oyun mutlaka deneyin ben bunu ilk oynadığımda 7 yaşindaydım oyun okadar uzunduki asla bitiremedim yani hep biyerlerde tıkandım kaldım
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
10 Jun 2009, 21:07
nesperado
Kara KuÅŸak
Re: Ateri Oyunları
Daha istekleriniz varmı istediğiniz emulatörün istediğiniz oyununu bulabilirim.
10 Jun 2009, 21:42
nesperado
Kara KuÅŸak
Re: Emulatör Room(oyun) Servisi
Captain Tsubasa 2 Super Striker (English) ; ateri tarihinin en müthiş oyunlarından birisidir.Oynamanızı tavsiye ediyorum.
bana j-nes demeyin çok çektim onun çilesini hile yapmaktan başka bi öelliği yok görüntü güzelleştirme-filtreleme efektler falan tümüyle kötü bir emulator,virtua nes te hile yapamamana rağmen mükemmel özelliklerle donatılmış bilgisayarı hem iyi hemde kötü olanlar için ideal tavsiye ederim hatta linkini verecem ufak bir araştırmayla
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum