ayrıca sendekı bıoslar neogeo ıcın unıbıos olabılır sen bu paketı kullan bu asagıdakı bıos paketını roms klasorune zipli halde atacan sag tıklayacan buraya cıkart dıyınce tum bıoslar cıkacak
romlarınıda www.rom-world.com dan mame bolumundekı romlardan ındır
cunku mame32 romları neogeoda calısır fakat neogeo romları mame32dee calısmaz neogeo rom uzantılı ıken mame32de bın dır
10 Jul 2007, 14:03
raphael_82
YeÅŸil KuÅŸak
tesekkürler
10 Jul 2007, 14:09
Haggar
Siyah KuÅŸak
h2so4 wrote:
:o haggar kardesım bır de mame nın nasıl yuklenecegını anlatırsan sevınırım daha yenı olmam sebebıyle mazur gor sorumu daha yenı 2.71 den 1.50 aoe ye gectım basarılı bır sekılde
Dostum pek bilgi sahibi değilsen BU DÖKÜMANI incele ordan mame32 kurulumunu ayrıntılı biçimde görebilirsin.
Birde benim kendi yaptığım şu siteye bakmanı tavsiye ederim.
yaw nasıl yavas kardes ılk defa senden duyuyorum o emulator piyasadakı 1 numaralı emulator
10 Jul 2007, 17:16
raphael_82
YeÅŸil KuÅŸak
vala bende anlamadım kardesim ne yaptım sa olmuyo bi önerin var mı?makına da p4 3.2 anlamadım bi daha mı indirim görüntü de grafiklerde iyidegil ne yapim kardeş
10 Jul 2007, 18:43
Haggar
Siyah KuÅŸak
raphael_82 wrote:
vala bende anlamadım kardesim ne yaptım sa olmuyo bi önerin var mı?makına da p4 3.2 anlamadım bi daha mı indirim görüntü de grafiklerde iyidegil ne yapim kardeş
Dediklerinde haklı olabilirsin raphael_82, bende yabancı forumlarda bu şikayetleri okudum. Şu an mame'nin son sürümü bu, zaten haftada bir yeni sürüm hatalarından arındırılmış biçimde çıkıyor. Yenisi çıktığı gibi bu foruma eklerim merak etme.
eger kaillera kullanmadan tek başına CPS-3 oyunları oynayacaksan BURADAKİ emulatoru kullan.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum