Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:29

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3  Next
 PC - FarCry [Full] 
Author Message
Kara Kuşak
Kara Kuşak

Post Re: PC - FarCry [Full]
Oyun Kurulmuyor.!! kullanıcı adı ve şifre istiyor Ubi.com a bağlanıyor.. oyun internet üzerinden dağıtılan key ile aktive edilen bir sürüm. kullanmak için ubi'ye kayıt olunup lisans parası ödemeniz lazım. vs.vs....

22 Sep 2008, 07:17
Profile WWW
Yeşil Kuşak
Yeşil Kuşak

bunu turkler yapmıs die duydum ve cdyi aldım guzel oyun sizde deneyin..

27 Sep 2008, 17:00
Profile
Moderator
Moderator

linkler yenilendi

Image
Image
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum

21 Jan 2010, 12:37
Profile YIM WWW
Ninja
Ninja

Fps'lerde kapalı koridorları kaldıran, bir çok kişiyi kendine hayran bırakan, sınırsız yoldan gitmemizi sağlayan güzel bir oyun. CryEngine 1 ilk defa kullanılmıştır, -ki ben bu oyunu Crytek'in kendini göstermesinden dolayı severim, bunun sayesinde Crysis için cesaret bulmuşlardır ki bence gelmiş geçmiş en iyi fps, belki en iyisidir.

FarCry indirilip oynanası bir oyun, grafikleri ve sesleri zamanında müthişti (-ki şimdide güzel) . Serbestlik-FPS'nin bir araya geldiği bu oyun, eğer crysis'i kaldıracak pc'niz yoksa, crysis'ten baydıysanız(!) deneyin, yoksa Crysis'i oynamanızı tavsiye ederim, sonuçta her konudan daha iyi. Tabii seçim size kalmış, indirin pişman olmazsınız.

02 Feb 2010, 23:26
Profile ICQ YIM WWW
Kara Kuşak
Kara Kuşak

Oyunun zamanında oynamıştım.Güzel oyun Crysis'den sonra ilaç gibi gelir.Ayrıca oyunun Multiplayer serverlar'ı kapandı.Asıl Far Cry sahibi 2.oyunda pek fazla ilgi göstermedi.Sonuç olarak ilk oyunun orjinalini alsanız bile paranız boşa gider(Yani Muliplayer yoksa nasıl oynarsınız bilemem).O yüzden burdan indirmekte fayda var.

Not:Oyunu Multiplayer'sızda oynarım derseniz orjinalini alın ve Far Cry yeni oyunana destek olun.Eskiyi istendiğinizi belli edin.Yinede herkese iyi oyunlar.

08 Feb 2010, 15:08
Profile
Ninja
Ninja

"Güzel oyun Crysis'den sonra ilaç gibi gelir" Galiba Crysisi beğenmemişsin. Tabii, zevkler tartışılmaz.
Ama benim görüşüm tam tersi :D CrySis FarCry'dan her konudan daha iyi. Ama FarCry 1, FarCry 2 den daha zevkli galiba :D İkincisini az oynadım, çünkü CrySis'ten sonra pekde çekemedim açıkçası. Gerçi aynı şekilde biride çok oynamadım ama FC2den daha çok oynayıp gördüm. Güzel oyun olabilirmiş ama ne yazıkki eksikleri var. Bana sorarsanız şu saatten sonra hiç kasmadan CrySis oynayabilirsiniz. Şu an benzerlerinin en iyisi -ki bunu rahatlıkla söyleyebilirim :-)

10 Feb 2010, 19:30
Profile ICQ YIM WWW
Samuray
Samuray

Crysis'in konusu,grafikler vb. şeyler farcry'dan daha iyi bence..
(Grafikler saymazsanız da olur çünki crysis daha sonra çıkdıı için tabikide grafikleri daha güzel olacak.)

Ctrl + W :D
"Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.

14 Feb 2010, 17:37
Profile WWW
Kara Kuşak
Kara Kuşak

O anlamda denemedim.Cryris çok beğendim.Yani Crysis'ten sonra aç kalırsanız,sizi bir müddet oyalabilir anlamı var.Bir cümleden farklı anlamlar çıkabilir.Eğer yanlış yazmışsam özür dilerim.Lütfen yanlış anlamayın. :wink:

02 Mar 2010, 21:34
Profile
Samuray
Samuray

Senin söylediğin "crysis'den sonra ilaç gibi gelir." demek "crysis güzel değildi bunu oynarsan crysis in ardından çok beğenirsin,ve crysis'ten daha çok hoşuna gider" anlamına geliyor. :wink:

Ctrl + W :D
"Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.

02 Mar 2010, 22:39
Profile WWW
Ninja
Ninja

good wrote:
Senin söylediğin "crysis'den sonra ilaç gibi gelir." demek "crysis güzel değildi bunu oynarsan crysis in ardından çok beğenirsin,ve crysis'ten daha çok hoşuna gider" anlamına geliyor. :wink:

Valla ne yalan söyliyim bende öyle anladım da o yüzden yazdım. :D Yoksa haklısın yani; CRYSIS bittikten sonra insan aynı türden oyun aramaya başlıyor. Yani bunu direkt yaşadım uzun süre Crysis'in etkisinden kurtulamadım. Kurtulunacak gibi de değildi hani :)
FarCry'da işte tam bu anda işinize yarayabilir ve Crysis'in etkisinden kurtulamadıysanız FarCry'ı deneyin. Tabii üstüne üstlük iki oyunun yapımcısı da Yerli Brothers-Crytek. Buda artı bir yönü :-)

02 Mar 2010, 22:44
Profile ICQ YIM WWW
Post new topic Reply to topic   [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next