Sadece bir şehir içerisine yapmazlar her halde,yine canavarlar ile boğuşuyoruzdur çünki warhead yarım bitmişti,milyonalrca canavar serbestti büyük ihtimalle 2.oyunda o büyük canavar'ı tekrar öldürmek zorunda kalacağız. Ben trainer ile oynadığım için benim için sorun olacağını sanmıyorum. =]
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
03 Mar 2010, 22:01
TheCrow
Ninja
Re: PC - FarCry [Full]
Evet, LEVEL dergisinde okudum ve bizzat gördüm. Şehirde geçiyor. Ama hikayeyi birşekilde toplarlar. Çünkü ne Crysiste nede Warheadde hikaye açığa kavuşmadı. Merakla bekliyoruz.
FarCry Tanıtım Videosu:
03 Mar 2010, 22:57
berk1388
Kara KuÅŸak
Ben bütün Crysis serisini bitirdim.Hiçbirini trainer ile bitirmedim.Bende Level takipçisi olarak bu oyunu bekliyorum.
18 Mar 2010, 12:45
cam1453
Acemi
slm arkadaşlar ben bu oyunu indirdim yanlız rar şifresini bir türlü indiremiyorum bu yardımlarınızı bekliyorum.
Ben bütün Crysis serisini bitirdim.Hiçbirini trainer ile bitirmedim.Bende Level takipçisi olarak bu oyunu bekliyorum.
Sonraki deneyişlerimde trainer ile bitirdim.O da oyunu bildiğim için hemen bitirip baymasın diye.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
20 May 2010, 00:21
berk1388
Kara KuÅŸak
good wrote:
berk1388 wrote:
Sonraki deneyişlerimde trainer ile bitirdim.O da oyunu bildiğim için hemen bitirip baymasın diye.
Ne anlamı var ki?Trainer kullanacağına Program Files oyunun dosyalarındaki bazı bilgileri değiştirince zaten trainer gibi oluyor oyun.
Ya değiştirmeyi bilmiyorsam ? =) (Benim oynayış şeklim bu..)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum