off yaa gene **** bin tane part gene rapidshare gene **** beklemek. nedir bu ya tek link koun yada az part koun bu inene kadar mirrors edge 7 bile yapılır bea
_________________ TÜRKÜMDOĞRUYUMÇALIŞKANIM
Ama abi çalışkan olunca başından dert kalkmıyo, bide pc ci olunca oohoo
yaaaa nası konoo bu resimler... >:(
09 Aug 2009, 21:38
thedarktower
Saiyan
Re: PC - Mirrors Edge - 2009 [Full]
Copperhell wrote:
off yaa gene **** bin tane part gene rapidshare gene ****beklemek. nedir bu ya tek link koun yada az part koun bu inene kadar mirrors edge 7 bile yapılır bea
Cryptload programın varsa linkleri ona at senin yerine indirsin en geç 1,5 günde indirir.Bu arada artık istesende indiremezsin çünkü linkler kırılmış
09 Aug 2009, 21:57
kamikaze
Moderator
Msjını editledim.Sebebi forumda uygun olmayan kelimelerin bulunması anlayışlı olursan sevinirim.
Tek Link te konuya eklenmiştir.
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
09 Aug 2009, 22:57
Spookz
Yeşil Kuşak
OLEY BE tek link süper bişi ya herks tek link yapsa yaşadık :) hemen indiriyorumm..
10 Aug 2009, 18:45
thedarktower
Saiyan
Rapid linkleri ölmüş.
10 Aug 2009, 18:50
Hate
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Rapidshare Links checked and recovered
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Valla şu kadarını diyim F.P.S tanımı çıktı çıkalı böyle müthiş bir kanıtı daha olmadı valla zamanında dvd sini almıştım ama kesinlikle fps sevenler bu oyunu denesinler zorlanacaksınız zuhaha
14 Aug 2009, 15:57
xmahonix
Ninja
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
Intel P 4 3.01 GHz,1 GB Ram, ATI X1050 Serisi 256 Ekran Kartı , Wxp sp3
kardeşim hemn sölüyorum senn ekrankartı 32bit + pixel shader 2.0 aynı ekran kartı bende de vardı ondan biliyorum bence fazla uğraşma bu ekran kartıyla bu oyunu oynaman nerdeyse imkansız hatta nerdeysede diil tamamen imkansız.
_________________ Emeğe saygı göstermeyen hayattada saygı görmez
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum