Joined: 28 Dec 2008, 20:46 Posts: 149 Location: in the Delos Siege War!!
Re: PC - Quake 4 [Full]
good wrote:
Bu oyun ayrıca aksiyon oyunu değilmidir ama?
(Ben aksiyon oynudur diye buraya koydum ama)
Evet aksiyon oyunudur. orjinalini alip oynama fırsatım olmuştu. Kesinlikle Oynanması gereken bir oyun indirmekte Teredütte kalan arkadaşlar war ise hiç düşünmeden indirsinler.. Pişman olmazsiniz. Teşekkürler Emeğine Sağlık..
_________________ Ne Geçmi$te YaptıkLarımdan Huzursuzum Nede $imdikiLerden MutLu...
Evet aksiyon oyunudur. orjinalini alip oynama fırsatım olmuştu. Kesinlikle Oynanması gereken bir oyun indirmekte Teredütte kalan arkadaşlar war ise hiç düşünmeden indirsinler.. Pişman olmazsiniz. Teşekkürler Emeğine Sağlık..
SaÄŸol dostum
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
28 Nov 2009, 23:53
cam1453
Acemi
slm arkadaşlar ben pc ile tanıştım ilk pc oyunum creysıs bitirdim bu oynayacağım oyunuda yeni indirdim dosyaları çıkarttığımda oyunu yükleyecek setup dosyası yok tek bir dosya çıkarıyor bu sorunuma yardımcı olabilecek arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
slm arkadaşlar ben pc ile tanıştım ilk pc oyunum creysıs bitirdim bu oynayacağım oyunuda yeni indirdim dosyaları çıkarttığımda oyunu yükleyecek setup dosyası yok tek bir dosya çıkarıyor bu sorunuma yardımcı olabilecek arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
Bi resim koy bakalım sorunun neymiş ona göre cevap yazarız
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
05 Jan 2010, 13:59
cam1453
Acemi
arkadaş benim pc de ultraiso programı var dosyayı çıkart putona bastığımda çekil olarak cd şeklinde ve DAA dosyası çıkarıyor ben genede beceremedim resim koy diyorsun ama onuda beceremedim cam1453@hotmail.com
05 Jan 2010, 15:08
hama22
YeÅŸil KuÅŸak
doom diye bir film vardı bu onun oyunu değilmi harika gözüküyor tşkler
doom diye bir film vardı bu onun oyunu değilmi harika gözüküyor tşkler
Doom'un kendi oyunu var zaten oda buna benzer bir oyun..
Doom,Doom 2 ve Doom 3 var ÅŸuan
05 Jan 2010, 18:32
cam1453
Acemi
slm arkadaşlar ben bu oyunu indirdim yalnız rar açtığımda daa. dosyası çıkıyor iso dosyasına çeviriyorum bir türlü oyunu açamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Daemon tools programı ile aç. (1.sayfada link var.)
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum