Not:Oyun boyutu 15 GB civarındadır. Oyunu klasor olarak "C" ye indirren arkadaslar partlardan oyunu çıkarmak icin bir 15 GB daha cache alana ihtiyac duyacaktır. Yani kurmadan 30 GB alana ihtiyacınız var. Oyun kurulunca da yaklasık 42 GB alana ihtiyacınız olacak eger partları çıkardıktan sonra silmezseniz. Benim başıma geldi mavi ekran aldım sizde almayın isterim
Bu arada oyun hakkında birkaç yorum yapmak istersemi oyun yine dehşet olmuş eski versiyonlarıyla karşılaştırırsak. Şuan oyunun başındayım ve razor1911 sürümünü indirdim sorunsuz kurdum. Marine olarak başladım ve alienlerlemi uğraşacagım nerden cıkacagı belli olmayan Predatorlerlemi anlamadım gitti Resimlerden de anlarsınız zaten. Oyunun adı Alien Predator'e karşı olunca Marinler arada yine çerez olmuş ama ambiyans marinlerle oynarken çok güzel
Oyunun multiplayer modu var. Eğer gerçekten sararsa alırım orjinal multi oynamak icin, henüz diğer 2 ırkla oynamadım ve alienleri merak ediyorum gercekten
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: PC - Aliens vs Predator: Rebellion [Full]
repack oyun kurulduktan sonra oyunun tekrar arşivlenmiş şekli. yani repack oyunlarda mutlaka CD isteyecekir oyun. ayrıca bazen videoları kesiyorlar oyunlarda CD den çalıştırın diye. Ornek verirsem benim verdigim oyun full versiyon 15.4 GB. Sennki ise kurulmus hali olan 6.2 GB. Bu repack i PC nize kurabilirsiniz ama CD mutlaka takacaksınız eger RIP yoksa. RIP yapılmıs bi repack ise gerek yok
Zaten kurdum evde ben kurulum 8.9 GB yaklasık olarak ve videolar kısmını çalıştırabilmem için deamon tools ta takılı olması gerekiyor DVD 1 in. Takılı olmadan oyun başlamıyor zaten. seninkinde birkac video gitmis olabilir CD den çalıştırsınlar diye
hemde nasıl zaten AvP delisiydim özellikle multilerde alien ile harikalar yaratırdım (alien le oynamaya alışırken kusmayı goze alacaksınız) şimdi ise oyun hem görsel hemde oyun icinde kullanıcıyı özgür bırakan özellikler yüzünden daha da esrarengiz olmus oynanıs. dün gece 2. bolumu şöyle ucundan dadarak oynadım (uykum vardı cok) harbi marinleri bu sefer oncekilerinden daha ezik yapmıslar. 2 metre onunu göremeyen radara bagımlı kalan marinin ben ..... eegh neyse . Ama marinle oynamakta oyunu gercekten oynamak demek (ezik ırk ezik)
bitince Predatorle oynayacagım bakalım, oyunda arada bir koridorlarda çıkıyorlar alienlerle kapısırken. Yahu alienmi keseyim senin kibrinle gururunlamı ugrasayım (predatoru yatırmak lazım savas alanında once yoksa rahat vermiyor -çık aradan diyor benim işim alien öldürmek, bende diyorum yahu bu yaratıklar bana saldırıyor sana değil it herif sen çık aradan demeye kalmadan bi ion top u yiyorum enseye)
neyse oyunun harbici yapmıslar ama online oynamak icin mutlaka orjinal alın derim.
2 link var hangisini indiricez?Hı bu linklerde link var.
26 Feb 2010, 20:06
RoLaTiviTy
Süper Moderator
verdiklerim alternatifli linkler. indirecegin txt dosyası rapidden indireceginin icinde rapid linkleri, megaupload dan indireceginin icinde megaupload linklerini indir. Bu kadar basit. 1 kb lik dosya sormadan once bi baksaydın
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum