Re: PC - Counter-Strike 1.8 + Türkçe Yama [Full]
CS efsane oyun. Ama artık 1.5 oynanmaz diye düşünüyorum. 1.5'in nesi o kadar tutuldu anlamıyorum. CS 1.6 her yönüyle daha iyi. Hem 1.5 için half life kuruyorsun eziyet

Türk halkı bundan dolayı hoşlanıyor heralde. Ya da nostalji olsun diye. Ya da internet cafelerde 1.6 kurmaya üşeniyorlar bizimkilerde bunda bir iş vardır uyalım cafe sahibine (imam-cemaat

) diyerek pc'lerine onu yüklüyorlar.
Bende ikisinide zamanında oynadım. Elbette 1.6 daha iyi. O kadar çok oynadım ki serverlerdan çıkmazdım.

1.5'de zamanında merak ederek oynadım. Hoşuma gitmişti ama 1.6 varken artık niye oynayayım ki? Daha iyi ve yenisi varken eskiyi ayrıca daha eksikli bir oyunu tercih edeceğimi sanmıyorum. Ha, şu saatten sonra 1.6 da oynarmıyım? O da düşük bir ihtimal. Ama benim oynadıklarımın arasında en iyisi sanırım 1.6.
Source ilk çıktığında çok hatalıydı. O yüzden şu an çoğu kişi 1.5-1.6 takılıyor. Son halini takip etmedim. Ama umarım ilerleme göstermiştir. Zaten source'un en çok öne çıkan yönü grafikleri; ve counter-strike 1.6 (heleki 1.5) zamanımıza göre grafikleri hayli geri. Bu yüzden tercih ediliyor source. (İlk çıktığı zaman ki botları saymıyorum bile)
Source tüm hataları düzelmiş şekilde oynanır. Ama eski esnekliği bence yok. Tabii grafik konusundan bayanlar deneyecektir bu oyunu. (İnternet kafede takılanların çoğu; Abiii grafikler gerçek gibi cs 1.5 - hatta kantır

) Gibi dialoglar duyabilirsiniz. Normaldir

Bu yüzden fazla kasmıyor grafiği .net cafe oyuncularının bazıları.
Source HL2 source engine ile yapılmış güzel grafiklere sahip (HL2 kadar güzel kullanamamışlar bence ama ona yakın en azından) olan bu CS oyunu Multiplayer oyuncularını tatmin edebilir.
Upload eden arkadaşa teşekkürler.