blacklist + carrera gt we (ilk alığım) golf gt şuan bitane daha save war o hileli polis arabaları falan war onda pizza aracı falan
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
19 Mar 2009, 22:35
BiG_Shaped
Siyah KuÅŸak
Re: PC - Need for Speed: Most Wanted [Full]
most wanted'ı da tamamen bitirdim %99 oldu nihayet. carbon'u bir kaç kişiye sordum ama güzel değil dediler ben de almadım tavsiye ediyorsanız alacağım.
most wanted e göre berbat görüntüde kötü ama drift yarışında bana göre 1 numara sırf drif için oynuyorum
28 Mar 2009, 15:51
tyux89
Kara KuÅŸak
carbon oynuyacaksan benim gibi full oyna ben ilk çıktığında 6 cd lik bulmuştum aldım we bitirdim carbon modifiye kısmında parçaları açısal ayarlıosun lastik inçlerini sen ayarlıosun araba yüksek liğini falan sadece bu özellikler yeter sana ama daha neler war şekilleri araba üstünde büyütüm küçültmek sokakları bir bir ele geçirip bosların araçlarını almak kanyonda drift yapmak daha ne olsun arkadaşim abartmışlar ama pro streeti tavsiye etmem parkur oyunu
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
28 Mar 2009, 16:06
prenss
Moderator
bana göre nfsnin en iyi oyunu paylaşım için tşkler carbonda güzel onu ps2de oynuyorum bunun pc versiyonu var oynamayan varsa mutlaka oynasın bu oyunu
28 Mar 2009, 16:41
isooz96
Beyaz KuÅŸak
abi o partlar çok ya
20 Jun 2009, 13:42
abache
Beyaz KuÅŸak
Bundan Güzel Yarıs Oyunu Yok Bitirdim Bidaha Bitirebilirim
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum