|
It is currently 15 Feb 2012, 17:53
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: PC - Osu! ... _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
Last edited by port on 27 Jan 2010, 16:57, edited 2 times in total.
| | 06 Jan 2010, 16:33 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: PC - Osu! "Nothing to see here."diye bir yazı çıkarıyor.. Senin verdiğin linkden indiriyorum.
Ya diğer 2 download'ıda koyumn nerden indirecem adam akıllı bi link yokmu ya ;( _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 06 Jan 2010, 16:54 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: PC - Osu! Diğer benim verdiğim linkte noldu? _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 09 Jan 2010, 14:31 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: PC - Osu! Ondan indirdim ama diÄŸer prog.lar inmiyor. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 09 Jan 2010, 14:43 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: PC - Osu! Hangileri inmiyor peki _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 09 Jan 2010, 16:02 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Osu! Ben yokken neler neler yazmışsınız yav. :d good wrote: Oyuun'un link'i ölmüş. Mause ile o toplara tıklayarakmı oynuyoruz? Paylaşım için teşekkürler.  Oyunun linkini kontrol ettim gerçektende ölmüş, osunun resmi sitesinden yeni linki aldım ilk mesajıma editliyeceğim ve oyunun oynanışlığının büyük kısmı öyle, diğerlerinede turtorial'dan bakarsın. Bu arada port, flood yasak... _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 27 Jan 2010, 15:27 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: PC - Osu! Biliyorum da yanlışlıkla iki kere basmışım öyle oldu.  _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 27 Jan 2010, 15:44 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Osu! Tamam sorun yok o zaman.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 27 Jan 2010, 16:38 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: PC - Osu! Bu arada seni arkadaş listeme ekledim oyunda.  _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 27 Jan 2010, 16:58 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye |  Re: PC - Osu! Nintendo DS'teki Rhythm Paradise gibi bir oyun bu herhalde.. _________________
| | 27 Jan 2010, 21:04 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|